Sevgi Gecesi Düzenlendi

Isparta'da Dosteli Derneği, 'Güllerin Efendisi'ne sevgi gecesi düzenlendi. Gelendost İlçesi'nde düzenlenen geceye, Gelendost Belediye Başkanı Halim Kıyak, dernek üyeleri ve halkın yoğun katılımı oldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Nisan 2011 14:22
Sevgi Gecesi Düzenlendi

Isparta'da Dosteli Derneği, 'Güllerin Efendisi'ne sevgi gecesi düzenlendi.

Gelendost İlçesi'nde düzenlenen geceye, Gelendost Belediye Başkanı Halim Kıyak, dernek üyeleri ve halkın yoğun katılımı oldu.

Program ilahiyatçı Mehmet Sarı'nın Peygamberimizin (sas) dünyaya gelmesi, insanlığa olan sevgisi ve örnek hayatının anlatılması ile başladı. Geceye renk katan ilahi grubu ve semazen gösterisi halkın beğenisini topladı.

İlahi grubu, programa katılan davetlilerin istek ilahilerini seslendirdi. Ayrıca Dosteli Derneği tarafından program için düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere Belediye Başkanı Halim Kıyak ve Dernek Başkanı Musa Karayanık tarafından hediyeleri verildi.

Belediye Başkanı Halim Kıyak kısa konuşmasında programı hazırlayanlara ve emeği geçenlere teşekkür ettiğini' söyledi. Program davetlilere helva ikram edilmesiyle sona erdi

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.