Şevket Demirel Mezarı Başında Anıldı

9'uncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in kardeşi iş insanı Şevket Demirel, vefatının 8. yıldönümünde mezarı başında anıldı.

Yayınlanma:
Şevket Demirel Mezarı Başında Anıldı

Hayata geçirdiği projelerle Isparta’mızın ekonomik ve sosyal yapısını güçlendiren, daha yaşanabilir hale gelmesinde büyük pay sahibi olan değerli hayırsever işadamı Şevket Demirel, vefatının 8. yılında rahmet ve minnetle anıldı.

Şevket AĞA Mezarı Başında Anıldı Şevket Demirel'in anma programına Demirel ailesi, CHP İstanbul Milletvekili ve Demirel ailesinin damadı İlhan Kesici, Isparta Belediye Başkan Yardımcı Uğur Büyükçulcu, Isparta İl Emniyet Müdürü Ahmet Cengiz Koçak, Süleyman Demirel Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alim Koşar, ITSO Başkanı Metin Çelik, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Hüseyin Dede, Şakir Uygun ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Emre Demirel ve İlker Gök katıldı. Siyasi parti temsilcileri, iş insanları ve çok sayıda seveni katıldı.

Isparta aşığıydı, Şevket AĞA Mezarı Başında Anıldı Isparta'ya birçok yatırım kazandırdı. CHP İstanbul Milletvekili ve Demirel Ailesinin damadı İlhan Kesici, İş insanı Şevket Demirel'i anlattı, "Tam bir Isparta aşığıydı" dedi.

Konuşmaların ardından Mevlidi şerif’in okutulduğu anma törenine Demirel ailesi ve çok sayıda seveni katıldı. Kuran-ı Kerim okundu, Ardından dualar edildi. Şevket Demirel'i anma töreni yemek ikramıyla son buldu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Isparta