Seyir Halindeki Ambulans Bir Yayaya Çarptı

Isparta, Sanayi Mahallesi – Edinilen bilgiye göre, bugün saat 13.30 sıralarında Atatürk Bulvarı üzerinde meydana gelen trafik kazasında, şehir hastanesine doğru seyir halinde olan bir ambulans, bir yayaya çarptı.

Yayınlanma:
Seyir Halindeki Ambulans Bir Yayaya Çarptı

Isparta, Sanayi Mahallesi – Edinilen bilgiye göre, bugün saat 13.30 sıralarında Atatürk Bulvarı üzerinde meydana gelen trafik kazasında, şehir hastanesine doğru seyir halinde olan bir ambulans, bir yayaya çarptı. Olay yerinde bulunan görgü tanıklarının ifadelerine göre, ambulansın hızla geldiği ve yayanın aniden yola çıktığı belirtildi.

Kazanın etkisiyle yaralanan yaya, olay yerindeki ambulans görevlileri tarafından hemen müdahale edildi. Yaralı yaya, ambulansla en yakın hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastane yetkililerinden alınan son bilgilere göre, yaralı yayanın sağlık durumunun iyi olduğu ve tedavisinin devam ettiği açıklandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.