Sezonda 4 Teknik Direktör Görev Aldı: 1 Yusuf Gitti, 3 Hakan Geldi

Isparta32spor’da sırasıyla; Yusuf Şimşek, Hakan Şimşek, Hakan Yılmaz ve Hakan Hayati Karaca olmak üzere 4 teknik direktör görev aldı.

Yayınlanma:
Sezonda 4 Teknik Direktör Görev Aldı: 1 Yusuf Gitti, 3 Hakan Geldi

(HABER-UMUT DEMİRAL) Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz Grupta mücadelelerinde sona gelindi. Temsilcimiz Isparta32spor ligi 46 puanla, 12. Sırada tamamladı. Isparta32spor’da sırasıyla; Yusuf Şimşek, Hakan Şimşek, Hakan Yılmaz ve Hakan Hayati Karaca olmak üzere 4 teknik direktör görev aldı.

Isparta32spor’da sezon başında yönetimin belirlenmesinin ardından, teknik direktör Yusuf Şimşek anlaşmaya varılmıştı. Şimşek 25 Temmuz Pazartesi günü Isparta'ya gelerek, resmi imzayı atmıştı.

Isparta32spor’un yönetiminin geç belirlenmesi ve sezona geç hazırlanması nedeniyle yenilgiler almasının ardından, 6. hafta sonunda toplam 6 puana ulaşan; 3 beraberlik 2 mağlubiyet ve 1 galibiyet alan Isparta32spor'da sessizlik bozuldu. İnegölspor maçı sonrası Teknik Direktör Yusuf Şimşek ile yollar ayrıldığı öğrenildi. Yusuf Şimşek’in istifasının ardından, teknik direktör Hakan Şimşek olarak açıklandı.

Geçmiş yıllarda da Isparta32spor’da Teknik Direktörlük görevlerinde bulunan ve önceki sezon takımın şampiyon olup 3. Ligden 2. Lige çıktığında Teknik Direktörlük görevini yapmış olan, Hakan Şimşek’te alınan mağlubiyetler sonrası yönetime istifasını sundu ve ekibiyle beraber yollarını ayırdı.

Isparta32spor'un Hakan Şimşek ile yollarını ayırmasının ardından, Isparta32spor Başkanı Süleyman Kabalak tarafından yeni teknik direktör için açıklama yapıldı.

Bir önceki teknik direktör Hakan Şimşek'e teşekkürlerini ileten Başkan Süleyman Kabalak, "Isparta 32 Futbol Kulübümüzün hak ettiği yere gelmesi için elimizden geleni yapmak için yeni teknik patron olarak Hakan Yılmaz ile anlaşmış bulunuyoruz. Camiamıza hayırlı, uğurlu olsun.” Dedi.

Hakan Yılmaz ile özlenen galibiyetlere ulaşan Isparta32spor, çıktığı maçlardan yüzü gülerek döndü. Haftalarca kötü sonuç alan Isparta32spor, Hakan Yılmaz direktörlüğünde, 04 Aralık 2022 günü saat 14:00’da oynanan Batman Petrol Spor A.Ş. maçı ardından 2. ve 3. Liglerin en çok takip edilen sayfalarından biri olan Transfer Merkezi ve Alt Ligler tarafından haftanın takımı seçildi.

Haftalık olarak basın toplantıları düzenleyen Hakan Yılmaz, Isparta32spor’lu oyuncuların ve taraftarların morallerini yerine getirecek açıklamalarda bulunmuştu. Taraftarları sık sık destek için stada çağıran Yılmaz, en büyük gücü onların verdiğini dile getirmişti. Ligin bitimince sayılı haftalar kala Yılmaz, Batman Petrolspor'a maçı ardından alınan ağır yenilgi sonrasında küme düşme hattına iyice yaklaştı.

Maç sonrası teknik patron Hakan Yılmaz'a taraftarın büyük sitem göstermesinin ardından teknik sorumlu Yılmaz maç sonrası istifasını yönetime sundu.

Ispartaspor’dan Hakan Yılmaz’ın istifası için yapılan açıklamada, “Kulübümüzün iç sahada aldığı Batman Petrolspor Mağlubiyetinin ardından Teknik Direktörümüz Hakan Yılmaz Yönetimimize istifasını sunmuş olup, Yönetimiz kurulumuzca uygun görülmüştür. Hakan Yılmaz hocaya emeklerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.” Denildi.

Isparta32spor Kulübü Hakan Yılmaz'ın istifasından sonra, Teknik Direktörlük konusunda Hakan Hayati Karaca ile anlaşma sağladı.

Isparta32spor Kulübü Hakan Yılmaz'ın istifasından sonra, Teknik Direktörlük konusunda Hakan Hayati Karaca ile anlaşma sağladı.

Isparta32spor Yönetiminden yapılan açıklamada, "Kulübümüz Teknik Direktörlük konusunda Hakan Hayati Karaca ile anlaşma sağlamıştır. Hakan Hocamıza görevlerinde başarılar diliyor, camiamıza hayırlı olmasını diliyoruz..." denildi.

Hakan Hayati Karaca teknik direktörlüğünde lider Çorum Spor ve Sivas Belediye Spor ile karşılaşan temsilcimiz, Çorum Spor’dan aldığı mağlubiyet sonrası küme düşme hattına çok yaklaşmıştı.

20 Mayıs Cumartesi günü evinde oynadığı Sivas Belediye Spor maçından 6-0 galip gelerek küme düşme hattından sıyrıldı. Temsilcimiz ligi; 46 puanla, 12. Sırada tamamladı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum