Siber Isparta Gençlik Merkezi Eğitimleri Başlıyor

Siber Isparta Gençlik Merkezi Eğitimleri Başlıyor

Yayınlanma:
Siber Isparta Gençlik Merkezi Eğitimleri Başlıyor

Yürütücülüğünü Isparta Belediye Başkanlığı'nın yaptığı, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) Girişimcilik Ekosisteminin Geliştirilmesi Mali Destek Programı'nda destek alan Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi’nin proje ortağı olarak yer aldığı "Isparta'da Gelecek Dijital ile Gelecek" projesi başlıyor.

Isparta Belediyesi, Fatih Mahallesi Gençlik Merkezi’ni Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ) ortaklığıyla Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) ‘Girişimcilik Ekosisteminin Geliştirilmesi Mali Destek Programı’ Siber Isparta Gençlik Merkezi adı altında gençlerin gelişimine yönelik hizmete sunuldu.

Merkez, siber güvenlik, mobil ve web tabanlı uygulama geliştirme, robotik kodlama, sosyal medya uzmanlığı, dijital asistanlık gibi birçok alanda eğitimler gerçekleştirerek, girişimcilere ve bilişim sektörüne katkı sağlamayı hedefliyor. Her yaş grubundan gençlere hizmet verecek olan Siber Isparta Gençlik Merkezi sayesinde gençler teknoloji alanında kendilerini geliştirebilecek ve bu alanda girişimcilik özendirilerek, şirket kurmak isteyen gençlere destek sağlanacak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.