Şimşek AK Partiden Aday Adayı

Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın Özel Kalem Müdürü Dr. Ercan Şimşek, AK Parti Isparta İl Başkanlığı'na müracaat ederek milletvekilliği aday adaylığını açıkladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Mart 2011 12:06
Şimşek AK Partiden Aday Adayı

Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın Özel Kalem Müdürü Dr. Ercan Şimşek, AK Parti Isparta İl Başkanlığı'na müracaat ederek milletvekilliği aday adaylığını açıkladı.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Uğur Gökgöz'ün de katıldığı basın toplantısında aday adaylığını açıklayan Dr. Ercan Şimşek, yıllarca hekim ve sağlık yöneticisi olarak Isparta'da görev yaptığını belirtti.

Şimşek, “Son üç yıldır Ankara'dayım. Doğup büyüdüğüm, güzel Isparta'mıza hizmet noktasında yeni bir aşamaya geçmek niyetiyle karşınızdayım. AK Parti Isparta milletvekili aday adaylığımı açıklamak için huzurlarınızdayım.Bürokrasi kulvarında verdiğim hizmeti bundan sonra siyaset kulvarında vermek arzusundayım. Ancak AK Parti'de siyaset yapanların hassas olduğu bir üslupla siyaset yapacağım. Çünkü biz, siyaseti makam ve kişisel çıkarlarımız için yapmıyoruz. Siyaseti ülkemize ve halkımıza daha iyi hizmet için yapıyoruz” dedi.

AK Parti'nin her seçimde halktan aldığı oyları artırdığını ifade eden Şimşek, “İcraatlarıyla vatandaşı mutlu etti, sağlıktaki hamleleriyle halkımızdan çokça dua aldı, dış politikadaki duruşuyla göğsümüzü kabartıp mazlumların umudu oldu” diye konuştu.

Hizmet ve siyaset kalitesinde çıtayı yükseltmek için 'ben' değil, 'biz' anlayışıyla hareket edeceğini kaydeden Şimşek, “Devlet kademelerinde edindiğim tecrübeyi, bürokrasi birikimimi doğduğum büyüdüğüm, sokaklarında gezdiğim bu ile kazandırmak istiyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum