Şimşek İsifa Edecek Mi?

Şimşek İsifa Edecek Mi?

Yayınlanma:
Şimşek İsifa Edecek Mi?

TFF 2. Lig Beyaz Grupta aldığı kötü sonuçlar nedeniyle kriz yaşayan Ispartaspor’da Yusuf Şimşek’in ayrılığı sonrası göreve gelen Hakan Şimşek de yaraya merhem olamadı.

5 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 yenilgi alan pembe yeşilli ekipte teknik direktör Hakan Şimşek tartışılmaya başlandı.

İSTİFA EDECEK Mİ?

Hafta ortasında yaptığı açıklamada “Birkaç mağlubiyetle pes edecek değiliz” diyen Şimşek’in 3-0’lık mağlubiyetin ardından istifa edip etmeyeceği merak ediliyor.

ŞİMŞEK NE DEMİŞTİ?

Teknik Direktör Şimşek, “Bizler Ispartalıyız ve memleketimiz için elimizden geleni yaparız. Futbolcularımıza inanıyoruz ve güveniyoruz. Çok sağlıklı bir durumda değiliz. Ancak bu durumu düzelteceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Birkaç mağlubiyetle pes edecek değiliz. Biz başkaları gibi senaryolar kurup Ispartaspor camiasını karıştırmak isteyenleri de çok iyi biliyoruz. Burada sosyal medyada arkadaşlarımız dostlarımız söylüyor. ‘Yönetim istifa’ diye yazıyorlar. Böyle güçlü bir yönetim daha önce gelmedi. Profesyonel bir yönetimimiz var. Verilen sözleri tek tek yerine getirdiler. Tüm imkanlarını seferber ediyorlar. Şöyle böyle transfer yaptı diye yöneticiler eleştirilmemeli. Sahaya galibiyet için çıkıyoruz. Sonuna kadar mücadele edeceğiz. Böyle güzel bir ortamın olduğu yeri kimse terk etmek istemez.” ifadelerini kullanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor