Şimşek, Ispartaspor'a Transfer Yasağı Getirdi

Şimşek, Ispartaspor'a Tranfer Yasağı Getirdi

Yayınlanma:
Şimşek, Ispartaspor'a Transfer Yasağı Getirdi

Türkiye 2. Futbol Ligi Beyaz Grup’ta mücadele eden Ispartaspor’da Teknik Direktör Hakan Yılmaz, bugün düzenlediği basın toplantısında eski Teknik Direktör Hakan Şimşek’in kulübe transfer yasağı getirmesinden dolayı sitem etti.

Yönetimle de geçtiğimiz günlerde bir takım sıkıntılar yaşayan Şimşek, alacaklarından dolayı kulüple mahkemelik olmuştu. TFF ise Şimşek’in alacalarından dolayı kulübe transfer yasağı koydu.
Ispartaspor yönetimi ise Şimşek’in transfer yasağını kaldırma talebini kabul etmediğini ileri sürdü.

Takıma transfer yasağının gelmesinden dolayı anlaşılan 2 futbolcuyu transfer edemediklerini söyleyen Teknik Direktör Yılmaz, “Erzincanspor’la cumartesi günü oynayacağız. Tabi bütün rakiplerimiz transferle sezonu kapattı. Güçlenen takımlar var. Sosyal medyadan gelen bir mesaj var transferle alakalı. Biz mümkün olduğu kadar en iyi şartlarda yapmak istedik.

Son gün 2 transfer yapmaya karar verdik. Tam transfer yaparken transfer yasağıyla karşı karşıya geldik. Oyuncularımız buraya geldi. Ancak çok şaşırdım ve şok oldum. Normalde transfer yasağımız yoktu. Yönetime çok rica ettim. Onlarda bir hamleyle 2 oyuncuyu burada getirdi. Eski hocamız Hakan Şimşek’ten transfer yasağının getirildiğini öğrendim. Ben teknik olarak adam hiçbir kulübe transfer yasağı getirmedim. Hocamızdan daha hassas davranmasını bekliyordum.

Benim dahil olduğum bir konu değil ama transfer yasağı getirilince daha hassas olmasını beklerdim. Son 2 oyuncumuzu alamadık ve o oyuncularda bizim yüzümüzden boşta kaldı” diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.