Şimşekler'de Çalışkan Yeniden Patron

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Isparta Emrespor’da eski başkan İsmail Çalışkan takımın başına patron olarak getirildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Ocak 2013 17:15
Şimşekler'de Çalışkan Yeniden Patron

Isparta Emrespor Futbol Yatırımları A.Ş’nin hisselerinin yüzde 100’ünü aldığını belirten Çalışkan, tekrar dümene geçti. Daha önce
İstanbul, Ankara, Malatya gruplarına kulüp satılmak istediğini ancak hiç kimsenin takımı almadığını belirten Çalışkan, “Kalecisinden futbolcusuna kadar herkes takımı terk etti. Zor günler geçiren takımıma tekrar sahip çıkıyorum. İşimiz hakikaten çok zor” dedi.

Takımın başına Teknik Direktör Hikmet Şıktaşlılar’ı getirdiğini belirten Çalışkan, “Tek yetkiliyim. Bütün hisseleri aldım. Altay’dan 4, Antalyaspor 2, Nazilli’den 2 futbolcu transfer ettik. Sıfırdan 20 futbolcu transferi yaparak bu işi tekrar soyunuyoruz. Takımın ismini de 1967 Ispartaspor A.Ş. olarak değiştiriyorum. Isparta’mıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Hatırlanacağı üzere daha önce Ali Çalışkan, Fehmi Gülver ve Gürcan Suvay’ın hisselerinin olduğu kulüpte patronluğa getirilen Çalışkan, “Bu kulübü düşürmeyeceğim” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
30 Yorum
Spor