Site Duvarına Çarpan Aracın Kaza Görüntüleri Ortaya Çıktı

Isparta'da Emre Yılmaz’ın kullandığı otomobilin duvara çarpması sonucu sürücü ile aynı araçta bulunan kardeşi Demir Talha Yılmaz yaralandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Mayıs 2022 09:04
Site Duvarına Çarpan Aracın Kaza Görüntüleri Ortaya Çıktı

Isparta'da Emre Yılmaz’ın kullandığı otomobilin duvara çarpması sonucu,sürücü ile aynı araçta bulunan kardeşi Demir Talha Yılmaz yaralandı.

Kaza Güvenlik Kameralarına Yansıdı

Yılmaz’ın kullandığı otomobil seyir halindeyken, petrol istasyonundan yolda çıkan ve sola sinyal verdikten sonra sağa dönmek için manevra yapmaya çalışan bir otomobile çarpmamak için direksiyon hakimiyetini kaybettiği ve duvara çarptığı görülüyor.

Kazada yaralanan sürücü ile aynı araçtaki kardeşi Demir Talha Yılmaz’a sağlık görevlileri tarafından ilk müdahaleleri yapılırken, ambulansla Isparta Şehir Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındılar.

Kaza sonrası olay yerinden hızla uzaklaşan otomobilin sürücüsünün ise tespit edilmesi için emniyet ekipleri tarafından çalışma başlatıldığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum