SMS Reklamlarına Ayrılan Bütçe Daha da Artacak

Yeri geldiğinde çok can sıkıcı bir hadise haline gelebilen sms reklamlarından kurtuluş yok gibi görünüyor. İşte konuya ilişkin yapılan bir araştırmanın çarpıcı sonuçları...

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Ağustos 2012 10:45
SMS Reklamlarına Ayrılan Bütçe Daha da Artacak

Yeri geldiğinde çok can sıkıcı bir Hadise haline gelebilen sms reklamlarından kurtuluş yok gibi görünüyor. İşte konuya ilişkin yapılan bir araştırmanın çarpıcı sonuçları:

Mobil cihazlar üzerinden yapılan pazarlama çalışmaları her geçen gün ivmelenen bir hız ile artış gösteriyor. Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de mobil reklamcılık bir hayli popüler. Bu konuya ilişkin en can sıkıcı husus ise sms reklamları.

Yeri geldiğinde önüne geçmenin neredeyse olanaksız hale geldiği bu konu, önemini yitirecek diye beklerken Juniper Research ezberleri Bozan bir araştırma sonucu yayınladı. SMS ile gönderilen reklam mesajlarının ilerleyen yıllarda daha da önem kazanacağına dikkat çekilen araştırmada dudak uçuklatacak rakamlardan bahsediliyor.

2017 yılına gelindiğinde bu kapsamda ayrılacak reklam bütçelerinin 7.4 Milyar Dolar seviyesine ulaşmış olacağı tahmin ediliyor. İlerleyen süreçte spesifik reklamların önem kazanacağına da dikkat çekilirken, gönderilen sms'lerde özellikle de hattın kullanıldığı güzergaha göre bir bilgilendirmeye tabi tutulacağı belirtiliyor. Görülen o ki mobil cihaz teknolojisi ne noktaya gelirse gelsin reklam sms'leri can sıkmaya devam edecek.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Teknoloji