Son Meclisler Toplanıyor

Son Meclisler Toplanıyor

Yayınlanma:
Son Meclisler Toplanıyor

Belediye ve İl Genel Meclisleri 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan yerel seçim öncesi Mart ayında son kez bir araya gelip 5 yıllık dönemin son toplantılarını yapacaklar.

30 Mart 2014’te göreve seçilen ve Nisan 2014’te göreve başlayarak 5 yıl boyunca görevlerini sürdüren Belediye ve İl Genel Meclislerinin toplantı süreci Mart ayı itibariyle sona eriyor. Bu doğrultuda; Isparta Belediye Meclisi ile İl Genel Meclisi’nin Mart ayı olağan toplantıları bugün başlıyor. Her iki toplantı da saat 14.00’te başlayacak. Toplantılara 5 gün boyunca devam edilerek gündemdeki maddeler görüşülerek karara bağlanacak.

GÜNAYDIN VE BOLAT SON DEFA BAŞKANLIK EDECEKLER
Belediye Meclisinin, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın başkanlığında Meclis salonunda gerçekleştirilecek olan toplantıda gündemde yer alan 8 madde görüşülerek karara bağlanacak.
İl Genel Meclisi’nin Mart ayı olağan toplantıları da bugün başlıyor. Saat 14.00 de Meclis Başkanı Ali Bolat başkanlığında gerçekleştirilecek olan toplantıda 18 ayrı gündem maddesi yer alıyor. Gerek Belediye Başkanı ve Meclis Başkanı Yusuf Ziya Günaydın gerekse İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat, meclislerine 8 Mart Cuma gününe kadar yapılacak toplantılara başkanlık edip, bu süreci 8 Mart Cuma günkü Mart ayı son toplantısı ile tamamlamış olacaklar.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.