Son Sözü Genel Başkanımız Söyleyecek

İYİ Parti İl Başkanı Hasan Büyükçam: Son Sözü Genel Başkanımız Söyleyecek

Yayınlanma:
Son Sözü Genel Başkanımız Söyleyecek

Çeşitli basın kuruluşlarında İYİ Parti’nin milletvekili listesi ile spekülatif haberler yer aldığını ve kamuoyunda dedikoduya dönüştüğünü kaydeden İl Başkanı Hasan Büyükçam, “Milletvekili adaylarımız merkez yoklaması ile belirlenecek ve son sözü Genel Başkanımız söyleyecek. Şu anda herhangi bir aday adayımız için birinci sıra, ikinci sıra gibi bir durum söz konusu bile değildir. Tüm aday adaylarımıza eşit mesafedeyiz” dedi.

İYİ Parti İl Başkanı Hasan Büyükçam, çeşitli basın kuruluşlarında ve kamuoyunda ‘İYİ Parti’nin birinci sıra adayı ve ikinci sıra adayı ile ilgili kesin olarak ifade edilen bazı isimler görüyoruz. Öncelikle belirtmeliyim ki Tüm aday adaylarımıza eşit mesafedeyiz. Samimi ve içten ortak bir çalışma içerisindeyiz. Adaylarımız da yani milletvekili aday listemiz de merkez yoklaması ile genel başkanımız tarafından belirlenecektir. Son sözü söyleyecek olan genel başkanımızdır. Kamuoyundaki bu tür gerçeği yansıtmayan haber ve dedikodulara kimsenin itibar etmemesini istiyoruz” dedi.

Isparta’da Millet İttifakının ortak liste mi yoksa her partinin kendi listesi ile mi seçime gireceği yönündeki soruya da cevap veren Büyükçam, “Bu konuda Genel Merkezler düzeyinde görüşmeler, değerlendirmeler yapılıyor. Çeşitli formüller var. Biz tüm formüllere göre hazırlıklarımızı yaptık ve yapıyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.