Son Yolculuğuna Uğurlanacak

Isparta-Gönen karayolunda otomobilin ağaca çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Yaren Bayram’ın ardından bir acı haber daha geldi.

Yayınlanma:
Son Yolculuğuna Uğurlanacak

Isparta-Gönen karayolunda otomobilin ağaca çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Yaren Bayram’ın ardından bir acı haber daha geldi. Yaklaşık iki haftadır yaşam mücadelesi veren Tuana Akkuş, hayatını kaybetti. Tuana'nın cenazesi Denizli'nin Baklan ilçesinde toprağa verilecek.

KAZA GEÇMİŞİ

Isparta'nın Gönen ilçesinde, üniversite öğrencilerinin içinde bulunduğu otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu ağaca çarptı. Kazada ağır yaralanan 4 öğrenciden Yaren Bayram hayatını kaybetti.Kaza, Gönen ilçesinde meydana geldi.

Emine Nur K.'nin kullandığı 35 R 5282 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda ağaca çarptı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Servis, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ) Gönen Meslek Yüksek Okulu birinci Sınıf Moda Tasarımı Bölümü öğrencileri E.N.K., T.A., Y.K. ve Yaren Bayram yaralandı.

Olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan yaralılar Isparta Şehir Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Ağır yaralanan Yaren Bayram hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazada yaralanan ve tedavileri devam eden 3 öğrencinin de durumunun ağır olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.