Spor ile Ruhumu Dinlendiriyorum

Spor ile Ruhumu Dinlendiriyorum

Yayınlanma:
Spor ile Ruhumu Dinlendiriyorum

Isparta Emrespor Binicilik Sporcusu, 2015 Akdeniz 4. Güzeli Duygu Cerit, mankenliğinin yanı sıra gözünü oyunculuğa dikerek televizyon ve sinema dünyasında 'Bende varım' dedi. Mankenlik, oyunculuk ve sporculuk yönleri ile öne çıkan Duygu Cerit, adeta 10 parmağında 10 marifet deyimini hak ediyor.    

Duygu Cerit geçtiğimiz günlerde Gelin- Damat Dergisi tarafından Çırağan Sarayı’nda yapılan Avrupa’nın en büyük gelinlik defilesinde İvana Sert, Özlem Yıldız, Elif Ece Uzun, Wilma Elles, Tuğba Özay ve Ece Gürsel gibi yılların ünlü mankenlerini geçerek tüm dikkatleri üzerine topladı. Ispartalı genç oyuncu manken Duygu Cerit, Avrupai yüzü, mesleki anlamda çok seçiciliği ile dikkat çekerken hedefinin artık televizyon ve sinema dünyası olduğunu söyledi. Cerit, “Hem eğitim hayatımda hem de ilgilendiğim sporlarda çalışmanın her zaman yeteneği geçtiği mottosuyla yola çıkıyorum. Sevdiğim sporları yapmak beni motive ediyor. Spor benim için bir yaşam biçimi. Spor ile ruhumu dinlendiriyorum” dedi.  

Ailevi değerlere çok önem veren, ailesinin kendisi için en önemli bir güç olduğunu dile getiren başarılı oyuncu manken Duygu Cerit, “5 yıl sonra kendimi başarılı ve donanımlı olarak ülkemi en iyi platformlarda temsil eden bir oyuncu olmayı kendime vizyon olarak belirledim. Kendimi her alanda geliştirip, eğitimlerimi tamamlayıp kişisel farkındalığımı arttırarak oyuncu olmak için çalışacağım misyon edindim kendime. Eğitimin ömür boyu olduğuna inanırım.

Reklam ajanslarından marka yüzü olmam konusunda teklifler alıyorum. Yapmaktan mutlu olduğum oyunculuğu meslek edinip önce kendime sonra aileme çevreme maximum düzeyde katkı sağlayacağım oyunculuk mesleğinde maddi ve manevi olarak tatmin olup aynı zamanda ülkemi en iyi şekilde temsil edeceğim alanlarda, ispat etmeye ve kendimi geliştirmeye devam edeceğim. Bundan sonra hedefim televizyon ve sinema dünyası. Sunuculuk eğitimi de alıp kariyerimi en iyi şekilde yapmak istiyorum” dedi.

Duygu Cerit kimdir? 05.02.1994 Isparta da doğumlu. İkisi kız ikisi erkek 4 ailenin son çocuğu. Süleyman Demirel Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi lisans mezunu. Süleyman Demirel Üniversitesi işletme Anabilim dalı Tezli yüksek lisans mezunu. Hala Eskişehir Anadolu Üniversitesi Web Tasarımı kodlama ve programlama bölümünde okuyor. Tümay Özokur Akademi temel oyunculuk eğitimi ve Kubilay Karslıoğlundan diksiyon eğitimi aldı. Türkiye Binicilik Federasyon‘unun lisanslı binicisi Isparta Emre Spor Atlı engel atlama sporcusu Snowboard tutkunu. Kış sezonunu genelde kayak merkezinde geçiriyor. 2015 yılında Miss Mediterranean 4. Akdeniz güzeli seçildi. Modellik mankenlik ve diksiyon eğitimi aldı. Haziran ayında Burdur’da yapılacak olan atlı dayanıklılık yarışmasına hazırlanıyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.