Sporcu Sağlığı Merkezi Kurulacak

Sporcu Sağlığı Merkezi Kurulacak

Yayınlanma:
Sporcu Sağlığı Merkezi Kurulacak

Ankara’da maç sonrası yaşadığı bir rahatsızlık sonucu gittiği Sporcu Sağlığı Merkezi’nde kısa sürede sağlığına kavuşan Milletvekili Gökgöz, SDÜ’de de bir sporcu sağlığı merkezi kurulması için harekete geçti. Konuyu Rektör Çarıkçı ile paylaşan Gökgöz, kısa sürede sporcu sağlığı merkezi kurulacağını kaydetti.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Ankara’da gittiği bir Sporcu Sağlığı Merkezi’nden çok etkilendiğini kaydederek, Isparta’ya da böyle bir merkez kazandırmak için harekete geçti. Gökgöz, Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Rektörü Prof. Dr. İlker Çarıkçı ile konuyu görüştüğünü belirterek “SDÜ’de Spor Hekimliği birimimiz var. Ancak kapsamlı bir sporcu sağlığı merkezi kurulabileceğini rektör hocamızla da istişare ettik. O da oldukça olumlu baktı. Konuyla ilgili gerekli çalışmaları tamamladıktan sonra Isparta’mıza böyle bir merkezi kazandıracağız inşallah” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum