Suç Örgütlerine Baskınlar İşte Böyle Yapıldı

1 Temmuz tarihinde “TÜMÖR” operasyonu adı altında çıkar amaçlı silahlı organize suç örgütlerine yönelik operasyon gerçekleştirildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Temmuz 2022 15:35
Suç Örgütlerine Baskınlar İşte Böyle Yapıldı

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde yurt genelinde eş zamanlı olarak geçen 01 Temmuz tarihinde “TÜMÖR” operasyonu adı altında çıkar amaçlı silahlı organize suç örgütlerine yönelik operasyon gerçekleştirildi.

Isparta Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda çıkar amaçlı silahlı organize suç örgütüne üye olma, yönetme, ateş etmek suretiyle genel güvenliği tehlikeye sokma, nitelikli yağma, nitelikli dolandırıcılık, tehdit ve hakaret suçları kapsamında Isparta, Denizli, Konya ve Antalya illerinde bulunduğu belirlenen 9 şüpheli eş zamanlı operasyon sonucun yakalanarak gözaltına alındı.

Yapılan operasyonda 2 ruhsatsız av tüfeği, 2 kurusıkı tabanca, 2 tabanca ve 3 fişek, 200 av tüfeği fişeği, 1 arama dedektörü ve Çok sayıda senet ele geçirildi.

9 şüpheli yakalanarak gözaltına alınırken, ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen 5 şüpheliden 3'ü tutuklandı.

1 şüpheli adli kontrol şartıyla ve 1 şüpheli de savcılıktan serbest kaldı.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.