Süleyman Demirel Anaokulun da eTwinning Projeleri Hız Kesmeden Devam Ediyor

Süleyman Demirel Anaokulun da eTwinning Projeleri Hız Kesmeden Devam Ediyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Nisan 2021 21:24
Süleyman Demirel Anaokulun da eTwinning Projeleri Hız Kesmeden Devam Ediyor

eTwinning projeleri, iletişim kurmak, işbirliği yapmak, projeler geliştirmek, paylaşmak; kısacası Avrupa'daki en heyecan verici öğrenme topluluğunun bir parçası olmak için, Avrupa ülkelerindeki katılımcı okullardan birinde çalışan personele( idareciler,öğretmenler vb.) yönelik olan bu platform öğrenciler içinde yeni öğrenme fırsatları sunmaktadır.

eTwinning’in öğrencilere; derse daha fazla motive olma, başka okullardan veya ülkelerden akranları ile iletişim kurarak, farklı kültürleri tanıma, yabancı dilde iletişim kurabilme, web teknolojilerinin eğitim amacıyla da kullanabileceğini fark etme imkanlar sunmakla birlikte, müfredatla ilişkilendirilen  alışmalar ile de derslere daha etkin katılma olanağı sağlamaktadır.  

​İlimiz Süleyman Demirel Anaokulu da eTwinning projelerini bu yılda sürdürmeye devam ediyor.​2018-2019 yıllarında Ulusal ve uluslarası kalite etiketi ödülü alan Süleyman Demirel Anokulu ayrıca 2020 yılında eTwinning okulu olmaya hak kazanmıştır.

2020-2021 Eğitim-Öğretim yılında da Süleyman Demirel Anaokulu olarak eTwinning portalında;1. Okul Öncesi Eğitim Renklerle Renklenecek2. Doğamızın Bilinçli Çocukları3. Kahramanlar Kulübü4.Doğada Bir Nefes5. Dönüştür Kullan Hayata Bağlan  projeleri ile yer almaktadır.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.