Süleyman Demirel Üniversitesi’nde Bahar Şenlikleri Başladı

Süleyman Demirel Üniversitesince baharın gelişini kutlamak ve dönem sonu sınavları öncesinde öğrencilerin moral ve motivasyonlarını artırmak amacıyla düzenlenen “Bahar Şenliği”, tüm coşkusuyla başladı.

Yayınlanma:
Süleyman Demirel Üniversitesi’nde Bahar Şenlikleri Başladı

Süleyman Demirel Üniversitesi ailesinin moral ve motivasyonu açısından önemli olan SDÜ Bahar Şenliğinin üç gün süreceğini ifade eden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Saltan, şenliğin en güzel şekilde geçmesini temenni etti.

Daha sonra Rektörlük binası önünde yerini alan çok sayıda SDÜ’lü, Antalya Büyük Şehir Belediyesi Bandosu ve Kent Orkestrası eşliğinde 19 Mayıs Açık Hava Tiyatrosu ve Öğrenci Meydanına doğru kortej yürüyüşü gerçekleştirdi. Etkinlik alanında öğrenci kulüpleri stantlar kurup bilgilendirme yaparken, katılımcılar çeşitli oyun ve söylenen şarkılarla eğlenceli anlar yaşadı.

Üç gün boyunca 19 Mayıs Açık Hava Tiyatrosu ve Öğrenci Meydanında devam edecek şenlikte, öğrenci topluluklarının oyun ve etkinlikleri, söyleşiler, DJ performansları, motosiklet etkinlikleri ve konserler yer alacak. Ayrıca Fatma Turgut ile Gece Yolcuları öğrencilerle buluşacak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.