Sürekli İşçi Alımı Mülakat İlanı Yayınladı

Sürekli İşçi Alımı Mülakat İlanı Yayınladı

Yayınlanma:
Sürekli İşçi Alımı Mülakat İlanı Yayınladı

Süleyman Demirel Üniversitesi İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı kadrosunda çalıştırılmak üzere, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4'üncü maddesinin (D) fıkrası kapsamında, 4857 sayılı İş Kanunu ve Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri uyarınca, 3 (üç) kişi büro memuru (genel) engelli sürekli işçi ve 1 (bir) kişi büro memuru (genel) eski hükümlü veya terörle mücadelede engelli sayılmayacak şekilde yaralanan (TMY) sürekli işçi alımı ilanı, 12-16 Ocak 2024 tarihleri arasında SDÜ web sayfası ve Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) internet sitesinde yayımlanmıştır.

İŞKUR üzerinden yapılan başvuru sonucunda listede bilgisi bulunanların 23 Ocak 2024 Salı günü saat 10.00'da Prof. Dr. M. Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezi B Salonunda yapılacak olan mülakata katılmaları gerekmektedir.

Mülakata katılacak olan adayların ekte yer alan başvuru dilekçesini doldurarak getirmeleri zorunludur.

Başvuru dilekçesi için Tıklayınız

Mülakata katılacak olan adayların listesini görmek için Tıklayınız


Instagram'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Facebook'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

X'de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.