Süreyya Sadi Bilgiç Neden Balaman Dedi

AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, MHP’li Günaydın’ı hizmetleri ve yatırımları engellemekle suçladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Mayıs 2011 08:49
Süreyya Sadi Bilgiç Neden Balaman Dedi

AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, MHP’li Günaydın’ı hizmetleri ve yatırımları engellemekle suçladı.

İŞ YAPAMIYORUZ
Isparta’nın ticari ve sanayi yönü için imar sıkıntılarının çözümlenmesi gerektiğini belirten Bilgiç “Isparta ile iş yapmak zorlaştı, asgari müşterekte buluşamıyoruz” diye acı konuştu.

BAŞKAN GÖRMEDİM
AKP Milletvekili Bilgiç, “10 kez elimi uzattım. Her elimi uzattığımda karşımda bir belediye başkanı değil, proje ofisinin sahibini gördüm” diye konuştu.

AKP'li Bilgiç’i terleten soru: Hasan Balamanı mı Yusuf Ziya Günaydın’ı mı tercih edersiniz?
IGSIAD Üyesi, Metro Mühendislik’in Sahibi iş adamı, Isparta’nın Vergi rekortmeni Mustafa Özaydın, AKP Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’e zor bir soru yöneltti. İşadamı Özaydın Bende sizi samimi buluyorum. Her hangi bir partiye bağımlı olmasaydınız belediye başkanı olarak Hasan Balaman’ı mı, yoksa Yusuf Ziya Günaydın’ı mı tercih ederdiniz diye bir soru yöneltti. Soru karşısında oldukça zorlandığı gözlenen Milletvekili Bilgiç. MHP’li Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın ciddi hatalar içerisinde olduğunu söy1edi. Bu hatalarından biran önce vazgeçmesi gerektiğini belirten Bilgiç, Balaman için ‘iş yapmasını bilen’, Günaydın için ise ‘iş yapmasını bilmeyen’ tanımlaması kullandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum