Süreyya Sadi Bilgiç Seçim Çalışmalarına Katıldı

AK Parti Isparta Milletvekili Adayı Süreyya Sadi Bilgiç Şarkikaraağaç ilçesinde Seçim çalışmalarına katıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Mayıs 2011 10:39
Süreyya Sadi Bilgiç  Seçim Çalışmalarına Katıldı

AK Parti Isparta Milletvekili Adayı Süreyya Sadi Bilgiç Şarkikaraağaç ilçesinde Seçim çalışmalarına katıldı.

Bilgiç, Şarkikaraağaç Belediye Başkanı Şafak Ufacık, AK Parti Şarkikaraağaç İlçe Başkanı Derviş Acar, Çiçekpınar Belediye Başkanı Bayram Aydemir, Göksöğüt Belediye Başkanı Mevlüt Balaban, Çarıksaraylar Belediye Başkanı Özcan Turhan'la birlikte ilçedeki mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi.

Toplantıda konuşan Bilgiç, yerel yönetimin temelini oluşturan muhtarların Seçim çalışmaları sırasında görüş ve fikirlerini alarak çalışmalara katkı sağlamalarını amaçladıklarını belirtti. Muhtarların sorunlarını dinlemek için bir araya geldiklerini vurgulayan Bilgiç, şöyle devam etti:

"Siyasi, sosyal, kültürel ve ekonomik çalışmalarda, programlarda ısrarla ve önemle ifade ediyorum; yerel yönetimlerde muhtarlarımızın fikirleri, görüşleri ve düşünceleri değerlendirilmeli, geliştirilmeli ve uygulanmalıdır. Sizleri dinlemek için toplanmış bulunmaktayız. Hep beraber ihtiyaçlarımızı belirlemek, sorunların ivedi olanından başlayarak çözüme kavuşturulması için üzerimize düşeni yapmak için buluşmalarımızı, istişarelerimizi sürdüreceğiz. Mahallelerimizin ve köylerimizin sorunlarına sizlerin de yol göstericiliğinde, vatandaşlarımızın istekleri ve memnuniyetinde en makul çözümleri üreteceğiz. AK Parti il yönetimi, ilçe yönetimleri, belediye başkanlarımız, il genel ve belediye meclis üyelerimiz, teşkilatlarımız ve partimizin AK Gönüllüleri ile hizmet için yola çıktık, durmak yok, koşmaya devam. "

Bilgiç, yemekten sonra muhtarların çeşitli konulardaki sorunlarını dinledi.



Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.