Sürücüler Dikkat!

Zincirsiz Yola Çıkmak Yasak

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Ocak 2022 11:09
Sürücüler Dikkat!

Isparta'da meteorolojinin günler öncesinden uyarısını yaptığı kar yağışı sabaha doğru başladı. Etkisini artıran ve devam eden kar yağışı nedeniyle ulaşım güçlükle yapıldı.  Kar etkisini artırırken, kenttin tepe bölgelerindeki mahallelerde ise kar yağışı daha etkili oluyor. Sürücüler sabah trafikte güçlükle ilerleyebildi. Kar yağışı devam edecek.

LASTİKSİZ VE ZİNCİRSİZ YOLA ÇIKIŞ İZNİ YOK

Kış lastiği veya zinciri olmayan araçlar Isparta'dan farklı bir şehre gidemeyecek.  Isparta'da kış lastiği veya zinciri olmayan araçların farklı bir şehir istikametine geçişi yasaklandı. Yol üzerinde emniyet ekipleri tarafından tek tek özenle denetlenen araçların ikinci bir emre kadar mevcut araçlar kontrol edilmek suretiyle yola uygun olmayan, kış lastiği olmayan araçların geçişine müsaade edilmeyecek. Öte yandan Isparta'nın dört bir yanında Isparta Belediyesi ekipleri ve Karayolları ekipleri hummalı bir çalışma sürdürüyor.

ISPARTA – BURDUR DOSTLUK YOLUNDA YOĞUN KAR YAĞIŞI

Isparta-Burdur Dostluk Yolu'nda etkili olan kar yağışı karayolunda buzlanma yaşattı. Trafik ekipleri, sürücülerden kar ve buzlanmaya karşı dikkatli olmalarını istedi.

Burdur ve ilçelerinde  sabah saatlerinde başlayan kar yağışı yüksek kesimlerde etkisini artırarak sürdürüyor. Isparta-Burdur Dostluk Yolu'nda yoğun kar yağışı ve soğuk nedeniyle buzlanmalar yaşandığı bildiriliyor. Etkisini artıran kar nedeniyle sürücüler yavaş ve dikkatli ilerliyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.