Tam 300 Bin Kişi Katıldı

Tam 300 Bin Kişi Katıldı

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Mart 2019 12:17
Tam 300 Bin Kişi Katıldı

Isparta Belediyesi’nin 3.Kitap Fuarı bir önceki yılın rekoru kırarak 300 bin kişiye ulaştı. Kendi nüfusunun üzerinde bir katılımla geçen yıl ses getiren fuar bu yıl kendi rekorunu da kırarak tarihe geçti.

170 yayınevi ile 250 yazarın geldiği Isparta Kitap Fuarına sadece merkezden değil komşu vilayetlerden, köylerden, beldelerden ve ilçelerden de katılımlar oldu. Fuara gösterilen ilgiden oldukça memnun olan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “İlk kez burada açıklıyorum. 300 bin rakamına ulaştık. Bu bir rekordur. Başta Isparta halkı olmak üzere bütün kitapseverlere minnet borçluyum” diye konuştu.

Ünlü yazarların akınına uğrayan fuarda son gününde de imza günleri ve söyleşiler düzenlendi. Fuarın son gününde ünlü yazarlar Sinan Meydan, İclal Aydın, Suat Suna, Gökçen Çatlı, Engin Alan, Füsun Önal, Mustafa Balbay, Serdar Tuncer, Sinan Yağmur, Nihat Genç ve Mahir Damatlar kitapseverlerle buluştular.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın fuarın son gününde hem kitapseverlerle hem yazar ve yayınevleriyle uzun uzun sohbet etti. Vatandaşlarla kucaklaşıp fotoğraf çektiren Başkan Günaydın, yazarlara plaket ve Türk Bayrağı motifli minyatür halı hediye etti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.