Tamer Cantekin, Basın Mensuplarıyla Buluştu

NETİSA ve SAKURA şirketlerinin sahibi Ispartalı İş İnsanı Makine Yüksek Mühendisi M. Tamer Cantekin, yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya geldi.

Yayınlanma:
Tamer Cantekin, Basın Mensuplarıyla Buluştu

Bireysel ve endüstriyel soğutma sektöründe 3 önemli markanın Türkiye distribütörlüğünü ve toptan satışını yapan, NETİSA ve SAKURA şirketlerinin sahibi Ispartalı İş İnsanı Makine Yüksek Mühendisi M. Tamer Cantekin, yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya geldi.

Dünya’nın önde gelen markalarıyla Türkiye klima sektöründe 3 önemli markanın 500 bayi ve satış noktasını yöneten Ispartalı İş İnsanı Tamer Cantekin, dün saat 10:00’da Çünür Mahallesi’nde bulunan Arzava Restaurant’ta, medya temsilcileriyle fikir alışverişinde bulundu.

SAKURA ve NETİSA şirketlerinin sahibi de olan Cantekin, Ispartalı bir iş insanı olarak bugüne kadar gerçekleştirmiş olduğu projeler hakkında basın mensuplarına bilgi verdi.

Şirketlerinin Ankara ve Antalya merkezli bulunduğunu ifade eden Tamer Cantekin, Ispartalılara kapılarının sonuna kadar açık olduğunu da belirtti.

Daha çok sohbet ve tanışma toplantısı havasında geçen etkinlikte, şehir ve ülke gündemine ilişkin de görüş alışverişinde bulunuldu.

whatsapp-image-2022-09-07-at-16-21-38.jpegwhatsapp-image-2022-09-07-at-16-21-39.jpegwhatsapp-image-2022-09-07-at-16-21-36.jpeg

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.