Tandoğan Yeniden Aday

Tandoğan Yeniden Aday

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Ekim 2019 14:53
Tandoğan Yeniden Aday

Eğirdir İlçe Başkanı iken Ağustos-2018’de İl Başkanlığı’na atanan Özgür Tandoğan, 2020’de başlayacak kongre sürecinde delegelerin desteğine güvenerek il başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

İl Başkanı Özgür Tandoğan, demokrasinin gereği olarak mahallelerde sandık kurulacağını ve delege seçimi yapılacağını belirterek ‘merkez ve ilçelerdeki delegelerimiz kimi isterse o il başkanı olur’ dedi.

Tandoğan, “Kongreler her zaman için demokrasinin gereğidir. Bir yenilenme olarak da bakabiliriz. Siz sormadan ben söylüyorum. İl başkanlığına adayım. Şubat ayında ilçe kongrelerimiz olacak. Mart ayında da il kongremiz olacak. Bize genel merkezimiz bu tarihi verdi. Demokrasinin gereği kongreler güzel ve verimli geçecek. Birlik ve beraberlik içinde olacak, daha bağdaşmamızı sağlayacak. 2 seçim gördük, kısmen de olsa yoruyor. Tempo hızlıydı. Şimdi tempoyu yükseltiyoruz. Üyelik için partimizi güçlendirmek için katılımlar oluyor. Yeni isimler partimize katılıyor. Delege seçimimiz olacak. Mahallelerimizde sandıklar kurulacak. Demokrasi gereği alfabemiz A’den başlayıp Z’de bitecek” dedi.

Tandoğan, “Herkesin gönlünde yatan bir aslan vardır. Tabiki de karşımıza başka adaylar da çıkacaktır, çıkmalıdır. Ama ben şu an var olan bir il başkanıyım. Kongre sürecini benim tamamlamam gerekir. Ve bu kongre sürecini tamamlarken benim aday olmam gerekir. Delege kimi arzu ederse il başkanı olur. Delegesinden korkan o makamdan oturmasın. Delege ne derse doğrudur. Delegelerin vereceği kararla il başkanı seçilecektir. Delege kararını verecektir. Ülkenin girdiği sosyo-ekonomik sıkıntılar var. Ülkenin ciddi sıkıntıları var. Peşpeşe gelen zamlar var. Ekonominin rahatlaması için sayın bakan açıklama yaptı, o açıklama üzerine elektriğe yüzde 15 zam geldi. Bugün AK Parti’nin Milliyetçi Hareket Partisi’nin sempatizmanı olan arkadaşlarımızı kendi partimize üye yapıyoruz. Bu arkadaşlarımız yönetimlerde de değerlendirilecektir” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.