Taraftarlar Transfer İstiyor Ama Destek Veren Yok!

Isparta 32 Spor Başkanı Gültekin Özdemir, Isparta halkına çağrıda bulundu.

Yayınlanma:
Taraftarlar Transfer İstiyor Ama Destek Veren Yok!

Isparta 32 Spor Başkanı Gültekin Özdemir, Isparta halkına çağrıda bulundu. Başkan Özdemir, her desteğin bizim için önemi var taraftarlar transfer istiyor ama destek veren yok ifadelerini kullandı.

Özdemir, ‘’ Herkes Alp Arda’yı istiyor biz de çok istiyoruz fakat getirmek öyle kolay değil. Bulunduğumuz ligin üzerinde bir seviyesi var Alp’in. Gelmek istiyor ama karşılığını da istiyor. Bizler süper lig takımlarındaki gibi, kulüpten bağımsız, büyük sponsor firmaların iyi transferler yaparak kulübe bağışlamalarını istiyoruz. Zira, böyle bir davranış yönetimimiz büyük maddiyattan kurtaracaktır. Bu konuda takımımıza destek verecek babayiğitler arıyoruz” dedi.

YARDIM KAMPANYASININ DETAYLARI

Kulüp Bakanı Özdemir’in açıklamasının bir saat sonrasında ise Kulübün sosyal medya hesabından yardım kampanyası ile ilgili bilgiler paylaşıldı. Buna göre;

Yardım Kampanyası Sloganı: Biz birlikte daha güçlüyüz!

Hesap Adı: ISPARTA 32 SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ

Akbank Isparta Şubesi

İBAN: TR35 0004 6001 0588 8000 2853 57

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor