Taraftarlardan Ispartaspor’a Destek

TFF 2. Lig Play Off turunda Karacabey Belediyespor’a elenen Ispartaspor’a taraftar grupları 32 Gençlik ile Gülkentliler’den destek geldi.

Yayınlanma:
Taraftarlardan Ispartaspor’a Destek

TFF 2. Lig Play Off turunda Karacabey Belediyespor’a elenen Ispartaspor’a taraftar grupları 32 Gençlik ile Gülkentliler’den destek geldi.

32 Gençlik taraftar grubunun sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “İyisiyle , kötüsüyle , doğrusuyla , yanlışıyla bir sezonun sonuna gelmiş bulunmaktayız. Emeği geçen herkese tek tek teşekkürler..Yeni sezon 27 ağustosta başlayacak yönetimiyle taraftarıyla futbolcusuyla bir bütün olup güzel organize bir şekilde 1.Lig parolasıyla sezona hazırlanmamız gerekiyor.” denildi.

Ispartaspor’un bir diğer taraftar grubu Gülkentliler ise yaptıkları paylaşımda, “Ayağınıza, yüreğinize, bileğinize sağlık Gül Gibi Çocuklar son ana kadar dimdik ayakta kaldınız, biz sizden razıyız.

Çıktığımız ilk sezonda 2.Lig'de bizlere bu heyecanı yaşatan başta Atakan Yazgan başkanımız olmak üzere tüm kulüp yöneticilerimize, kulüp çalışanlarımıza ve desteklerini maddi, manevi esirgemeyen herkese teşekkürler.Lakin bu şarkı burada bitmez, bitmeyecek.

Seneye kaldığımız yerden bu sefer Ispartaspor bayrağını en tepeye dikerek 1. Lig'e çıkacağız...İnanıyoruz, İnanıyoruz, İnanıyoruz...Şimdiden söylüyoruz;  2022-2023 Sezonu 2. Lig Şampiyonu I S P A R T A S P O R” ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.