Taş Kardeşler Rakip Tanımıyor

Snowboard 2. Etap Türkiye Şampiyonası yarışmaları 24-25 Şubat tarihlerinde Kayseri’de gerçekleşti. Kayseri’de düzenlenen Snowboard yarışmalarına katılan Ispartalı Milli Takım sporcuları Aslancan Taş ve Mirza Taş kardeşler yine büyük bir başarıya imza att

Yayınlanma:
Taş Kardeşler Rakip Tanımıyor

Snowboard 2. Etap Türkiye Şampiyonası yarışmaları 24-25 Şubat tarihlerinde Kayseri’de gerçekleşti.  Kayseri’de düzenlenen Snowboard yarışmalarına katılan Ispartalı Milli Takım sporcuları Aslancan Taş ve Mirza Taş kardeşler yine büyük bir başarıya imza attılar.

TAŞ KARDEŞLER BAŞARIYA DOYMUYOR
21-22 Ocak tarihinde Bursa Uludağ’da yapılan Snowboard yarışlarında 4 altın madalya kazanan Aslancan ve Mirza Taş kardeşler 24-25 Şubat’ta Kayseri’de yapılan Snowboard 2. Etap Türkiye Şampiyonası yarışmalarında da 3 altın madalya ve 1 gümüş madalya alarak snowboard da rakipsiz olduklarını ispatladılar.

Kayseri’de yapılan Snowboard 2. Etap yarışlarında Türkiye Milli Takım sporcusu Aslancan Taş, 2 gün üst üste 2 altın madalya kazandı. Türkiye Pist Rekoru kırarak kendi kategorisinde ve tüm kategoriler içerisinde birinci olan Aslancan Taş, kendini rakipsiz ilan etti.

DAHA BİRÇOK MADALYA GETİRECEK
Milli Takım antrenörleri, yurt dışında yapılacak yarışlarda da Aslancan Taş’ın bir çok altın madalya kazanacağını ve buna inandıklarını söylediler. Antrenörler, Aslancan’ın rakip tanımadığını ve hızla yükseliyor olduğunu da ifade ettiler.

Yine Kayseri’de Minikler Kategorisinde yarışan Mirza Taş ise, birinci olarak altın madalya kazandı. Erzurum’da yapılan snowboard yarışlarında ise ayağı kaydığı için son anda yarışı 2’nci olarak tamamlayan Mirza Taş gümüş madalya kazandı. Birinci ise Isparta’nın Çobanisa Spor Kulübü’nden Oğün Tanağardı oldu. 

Isparta'nın gururu olan Taş kardeşlerden Aslancan Taş, Snowboard Türkiye Milli Takımında olup Türkiye’yi 2 yıldır Temsil etmekte iken, bu yıl ilk defa yaşı tutarak Milli Takım sporcusu olarak yarışlara katılan Mirza Taş kardeşler snowboarda Isparta’yı temsil etmeye devam ediyorlar.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.