Taşı Sanatla Buluşturdu...

Taş Dile Gelir mi? Bu soruya haberi okuduktan sonra cevap verin...

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Ocak 2020 11:53
Taşı Sanatla Buluşturdu...

Süleyman Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencisi Ayşenur Kanden, doğadan topladığı taşların üzerine kişeye özel yaptığı renkli tasarımlarla adeta taşları dile getiriyor...

Mesleki ve kişisel özellikleri dikkate alarak kişiye özel yapılan tasarımlar oldukça ilgi görüyor. Rengarenk boyanan taşlar, sizin kişisel özelliklerinizi, mesleğinizi ve belki de hayata bakış açınızı yansıtıyor. 

Hobi olarak başladığı taş boyama sanatı, zamanla 'Ekmeğini taştan çıkaran öğrenci' konumuna getirmiş Ayşenur'u... 

Taş boyamanın yanı sıra yağlı boya, kara kalem portre çalışmaları da yapan Ayşenur Kanden'in oldukça başarılı işlere imza attığını da söylemeden geçmeyelim.

Özel günlerde arkadaşlarınızı, sevdiklerinizi sıradışı bir hediye ile şımartmak isterseniz Ayşenur Kandem'e https://www.instagram.com/pati_art0/ instagram hesabından ulaşabilirsiniz...

Tabi bu arada sevdiklerinizi şımartmak için özel günlere ihtiyaç olmadığını da hatırlatalım... Sevginizi gösterirken, öfkenizi gösterdiğinizden daha cesur olabilirsiniz... :)  

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.