TBMM Başkanvekili Bilgiç: Ispartaspor Hiçbir Zaman Sahipsiz Kalmaz

TBMM Başkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç, her zaman kulübün arkasında olmaya devam edeceğini söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Temmuz 2022 13:05
TBMM Başkanvekili Bilgiç: Ispartaspor Hiçbir Zaman Sahipsiz Kalmaz

Ispartaspor Kulübünün kongresinde birlik beraberlik mesajları veren ve uzun yıllar Kulüp Başkanlığını yürüten Atakan Yazgan’a da teşekkür eden TBMM Başkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç, her zaman kulübün arkasında olmaya devam edeceğini söyledi.

Bilgiç, Ispartaspor’lu bazı oyunculara başka takımlardan çok ciddi transfer teklifleri geldiğini ama bunları reddettiklerini açıkladı.

2. Lig temsilcimiz Ispartaspor’da beklenen kongre gerçekleştirildi. Yoğun katılımlı kongreye katılarak önemli bir konuşma yapan TBMM Başkan Vekili Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Ispartaspor’un sahipsiz kaldığı yönündeki söylentilere de cevap vererek, “Ispartaspor hiçbir zaman sahipsiz kalmaz, her zaman arkasındayım” dedi.

ATAKAN YAZGAN’A HİZMETLERİ İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ

Bilgiç, konuşmasında yıllardır Ispartaspor Kulüp Başkanlığını yürüten ve geçtiğimiz ay istifa eden Atakan Yazgan’a hizmetleri için teşekkür etti. Yazgan’ın istifa kararına saygı duyduklarını belirten Bilgiç, “Bugün Ispartaspor’un kongresi için burada toplandık.

Yeni bir yönetim teşekkül ettirilecek. Biz bu yolculuğa 6 yıl önce çıktık, İl Özel idarespor takımını Ispartaspor’a dönüştürürken bu yola çıktığımızda yanımızda kimse yoktu.

Ben bu yolculukta başta Atakan Başkana ve Bülent Sarıgül’e çok teşekkür ediyorum. Burada sayın Milletvekilimiz Mehmet Uğur Gökgöz’e de ayrı bir parantez açmak istiyorum, kendileri de Ispartaspor’u hiç yalnız bırakmadılar.

Her zaman Ispartaspor’a destek verdiler, maçlarda takıma destek verdiler. Biz bu zorlu yolculukta önce BAL Liginden 3. Lige çıktık daha sonra 2.lige yükseldik. Ve bu geride kalan sezon sonunda da play-oflara kalma başarısı gösterdik. Çünkü güçlü bir takım oluşturmuştuk” dedi.

GÜÇLÜ BİR YÖNETİM OLUŞTURULDU

Ispartaspor Kulübünde yıllarca başkanlık görevi yapan Atakan Yazgan’a hizmetleri için teşekkür eden ve istifa kararına saygı duyduğunu belirten Bilgiç, “Atakan başkan fedakarlık göstererek bu görevi yıllardır yürüttü.

Ispartaspor için önemli harcamalar yaptı. Kendisine huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Şimdi Belediye ve işadamlarımızın desteği ile bir yönetim oluşturuldu. Biz kendilerinden Ispartaspor’u daha ileriye götürecek ve başarılar elde edecek bir takım oluşturmalarını bekliyoruz.

FUTBOLCULARIMIZA ÇOK CİDDİ TEKLİFLER GELDİ AMA REDDETTİK

Geride kalan günlerde Ispartaspor’lu bazı oyuncularımıza bazı takımlardan çok ciddi teklifler geldi. 3-4 milyon liralık teklifleri biz reddettik ve hiçbir futbolcumuzu vermedik. Bize düşen Ispartaspor’a sahip çıkmaktır.Ispartaspor’a hep birlikte sahip çıkmalıyız.

Her türlü dedikodudan uzak kalmalıyız. Ispartaspor hiçbir zaman sahipsiz kalmaz. Her zaman Ispartaspor’un arkasında olacağımı da buradan bir kez daha belirtmek istiyorum.

Lavanta fesztivalinin açılışına katılacağım için aranızdan erken ayrılmak zorunda kalıyorum. hepinize teşekkür ediyorum. Kongrenin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.