TED Ailesinden Büyük Buluşma

TED Ailesinden Büyük Buluşma

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Nisan 2019 13:51
TED Ailesinden Büyük Buluşma

TED Isparta Koleji İlkokul Okul Aile Birliği hafta sonu Barida Otel’de düzenlemiş olduğu kaynaşma yemeğinde öğrenciler, öğretmenler, veliler ve yönetim kurulu üyeleri ile yemekte buluştu.

TED Isparta Koleji İlkokul ve Ortaokul Müdürü Hüseyin Şataf ve TED Isparta Koleji Kurucu Temsilcisi Dr. Asuman Esin; akşam yemeğini düzenleyen Okul Aile birliği başkanı Aslıhan Işık ve geceye katılan veli, öğrenci ve öğretmenlerin hepsine teşekkür ederek TED Ailesi’nin birlik ve beraberliğinin her zaman devam edeceğine vurgu yaptı.

Konuşmaların ardından Müzik Öğretmenleri liderliğinde TED Isparta Koleji annelerinin, aylardır hazırladıkları birbirinden güzel şarkılardan oluşan anneler korosu ve solo şarkılar geceye damgasını vurdu. Şarkıların ardından TED Isparta Koleji Anneler Korosu ekibine teşekkür belgesi verildi. Ayrıca Görsel Sanatlar öğretmeni tarafından hazırlanan ve gecede sergilenen portreler annelere hediye edildi. Gecede TED Kolejlerinin ve Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün birbirinden etkili fotoğrafları ve videoları gece boyunca salonda yansıtıldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.