TED, Isparta Şampiyonu

TED, Isparta Şampiyonu

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Şubat 2019 21:17
TED, Isparta Şampiyonu

Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Küçük Erkekler Basketbol İl Birinciliği müsabakalarının finalinde Gülistan Lisesini 50 – 47 mağlup eden TED Koleji Isparta Şampiyonu oldu.

Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 2018 - 2019 Öğretim Yılı Küçük Erkekler Basketbol İl Birinciliği müsabakaları dün oynanan final maçıyla sona erdi.

FİNAL MAÇI TED – GÜLİSTAN ARASINDA OYNANDI
5 Şubat 2019 tarihinde başlayan, A ve B Grubu olmak üzere 5’erli iki grup halinde 6 Mart Spor Salonunda oynanan ve oldukça çekişmeli geçen il birinciliği müsabakalarında dün final günüydü. TED Koleji ile Gülistan Lisesi final müsabakasında karşı karşıya geldiler.

TED TÜM PERİYOTLARI KAZANARAK MAÇTAN GALİBİYETLE AYRILDI
Dün saat 15.30’da 6 Mart Spor Salonunda başlayan ve her iki okulun da idareci, öğrencileri ve öğrenci velilerinin büyük ilgi gösterdiği maçta ipi göğüsleyen taraf 50 sayı üreterek maçı kazanmayı başaran TED Koleji oldu. Baş Hakem Hakan Yiğit ve Yardımcı Hakem Oğuzhan Dündar’ın yönettiği karşılaşmaya hızlı başlayan TED Koleji ilk periyodu 11 – 6 tamamladı. İkinci periyotta da üstünlüğünü sürdüren TED Koleji bu periyodu da 22 – 20 ve üçüncü periyodu da 32 – 29 kazandı. Son periyotta ise 50 – 47’lik bir skorla sahadan galibiyetle ayrılarak Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 2018 - 2019 Öğretim Yılı Küçük Erkekler Basketbol İl Birincisi oldu.

UMUT ALTUĞ GÖZ DOLDURDU
Takım halinde maçın başından sonuna kadar etkili bir oyun ortaya koyan TED Kolejinde Umut Altuğ, performansıyla göz doldurdu.

MAÇIN KARNESİ:
SALON: 6 Mart
HAKEMLER: Hakan Yiğit, Oğuzhan Dündar
TED KOLEJİ: Efecan Efe, Umut Altuğ, Can Işık, Mert Candan, Arhan Albay, Eymen Araz, Arda Yener, Cenk Çatat, Görkem Yayan, Emre Nacar.
GÜLİSTAN LİSESİ: Mehmet Emin Tekeş, Ali Sadi Çağlar, Enes Aydemir, Ahmet Yiğit, Hasan Hüseyin Öztürk, Cihad Mehmet Ünal, Muhammed Göktuğ İlhan, Muhammet Aksoy, Hasan Tuğra Tongo, Semih Güngör,
SETLER: Setler: 11 – 6, 22 – 20, 32 – 20, 50 – 47 (TED Koleji)

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum