TED Koleji Öğrencilerinden Hayvan Dostlarımıza Vefa Gösterisi

TED Isparta Koleji ilkokul öğrencilerinin sahnelediği The Emperor’s New Clothes canlandırma gösterisi Cuma günü ITKM Gül Salonunda gerçekleştirildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Haziran 2022 11:05
TED Koleji Öğrencilerinden Hayvan Dostlarımıza Vefa Gösterisi

TED Isparta Koleji ilkokul öğrencilerinin sahnelediği The Emperor’s New Clothes canlandırma gösterisi Cuma günü ITKM Gül Salonunda gerçekleştirildi.

TED Isparta Koleji ilkokul öğrencilerinin sahnelediği The Emperor’s New Clothes canlandırma gösterisi Cuma günü ITKM Gül Salonunda gerçekleştirildi. Gösteri sonrası programı organize eden İngilizce öğretmeni Esra Ermergen konuşma yaparak, “ 35 dakika boyunca İngilizce canlandırma yapan öğrencilerimizi tebrik ediyorum. 

Kura çekilişi ile hazırladığımız programın bütün gelirleri sokak hayvanlarına bağışlayacak olup, katılım gösteren velilerimize de ayrıca teşekkür ederim” dedi. 

Yaptığı sosyal sorumluluk projeleri ile birçok farkındalık çalışmalarına imza atan TED Isparta Koleji, Isparta Ticaret Kültür Merkezi’nde velilerin desteği ve katılımı ile sokak hayvanlarına destek amaçlı gösteriye imza attı.

İlkokul öğrencilerinin İngilizce sunmuş olduğu gösteri yarım saat sürdü. The Emperor’s New Clothes’ı canlandıran öğrencilerin ardından programı organize eden İngilizce Öğretmeni Esra Ermergen konuşmaları sırasında duygusal anlar yaşadı.

Ermergen, “ Hayatımda altın bilezik olarak adlandırabileceğim birkaç tane meslek dalı edindim.  Ancak sahnelerin heyecanını hiçbir şeyde tadamadım. Sahnelerde olmam gerektiğini ve bu işte mutlu olacağımı biliyordum. Siz değerli veliler lütfen çocuklarınız neyi seviyor ise onun üzerine gitmelerinde öncülük edinin, onları hobileri ile keşfedin. Çünkü başarı severek yapılan işlerde gizlidir. 

Bugünde gerçekleştirmiş olduğumuz gösteride emeği geçen ve sadece 7-8 yaşlarında olmalarına rağmen bize kusursuz yüksek performans sergileyen çocuklarımla gurur duyuyorum.  Siz değerli velilerimiz de bizleri bugün yalnız bırakmadınız bunun için ayrıca teşekkür ediyorum.  Sokak hayvanları için farkındalık çalışmamız da vermiş olduğunuz destekler çok kıymetli hepinizi ayakta alkışlıyorum” sözlerini kullandı. 

İngilizce Öğretmeni Esra Ermergen’inin konuşmalarının ardından TED Isparta Koleji Anaokulu ve ilkokul Müdürü Hüseyin Şataf ise konuşmalarında, “ Sosyal Sorumluluk projesi kapsamında buluştuğumuz etkinliğimize öğrencilerimiz gerçekten çok güzel hazırlanmış. Esra hocamızın yapmış olduğu konuşmasında da belirttiği gibi, evlatlarımızın hayallerini benimsemeli ve onlara desteğimizi esirgememeliyiz.

2040 yılına kadar sürecek eğitim hayatlarında sadece Matematik ve Fen gibi önemli derslerin yanı sıra onların sosyal sorumluluk bilincini arttıracak aktivitelere de teşvik etmeliyiz. Bilimin yanında sanat ve kültür alanlarında gelişimlerine de katkı sağlamalıyız” dedi.  Program, katılım sağlayan velilere sokak hayvanları için alınan mamaların dağıtımıyla son buldu.

ted5.jpg

ted1-001.jpg

ted2.jpg

ted3.jpg

ted4.jpg

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.