TED'de Kamp Ateşi

TED'de Kamp Ateşi

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Eylül 2019 08:55
TED'de Kamp Ateşi

TED Isparta  Koleji Okul Öncesi ve İlkokul öğrencileri aileleri ile birlikte  TED Isparta  Koleji yerleşkesinde gerçekleşen yatılı kampta, kampüslerinin doğal güzelliğini daha yakından tanıma;  aileleri, arkadaşları, öğretmenleri ile birlikte eğlenme fırsatı buldular.

GÖLDOSK ile TED Isparta Koleji organizasyonunda gerçekleşen kamp etkinliğinde TED Isparta Koleji öğrencileri,  velileri ve öğretmenleri  barbekü ve marşmelow partisi, kamp ateşi, sokak oyunları, gökyüzü gözlemleri, sıcak süt ikramları, müzik öğretmenleri liderliğinde biribirinden guzel şarkılarla çok keyifli bir gece geçirdiler.

Gecenin ilerleyen saatlerinde  kızılderili masalları ile öğrenciler aileri birlikte çadırlarına uğurlandı.

Ertesi gün hababam sınıfının  klasikleşmiş müziği ile güne merhaba diyen kolejliler çadırlarını topladıktan sonra TED Isparta Koleji  Beden Eğitimi öğretmenleri ve Göldosk ekibi eşliğinde  sabah sporu yaptılar ve sıcak çorba keyfinden sonra evlerine dağıldılar.






HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.