TEGV Çocuk Haklarını Unutmadı

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı, 20 Kasım Çocuk Hakları Günü’nü unutmadı.

Yayınlanma:
TEGV Çocuk Haklarını Unutmadı

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı, 20 Kasım Çocuk Hakları Günü’nü unutmadı.

TEGV gönüllüleri, 20 Kasım Çocuk Hakları Günü’nü, Çünür Mahallesi’nde bulunan TOKİ İlkokulu öğrencileri ile coşkuyla kutladı. Kutlamaya 30 TEGV gönüllüsü, 40 öğrenci katılım sağladı. Öğrenciler, haklarını çeşitli faaliyetlerle eğlenerek öğrendiler.

TEGV gönüllüleri öğrenciler ile çeşitli oyunlar oynayarak, çocukların haklarından biri olan eğlenme hakkını da gerçekleştirmiş oldular.

“Oynama Her Çocuğun Hakkı”

TEGV tarafından 20 Kasım Dünya Çocuklar Günü dolayısıyla yapılan açıklamada “Daha iyi bir geleceğin ancak haklarının farkında, bilgili, birikimli, özgüveni yüksek çocuklar yetiştirmekle mümkün olduğuna inanan TEGV, 55 etkinlik noktasında ve uzaktan eğitim imkanlarıyla çocukların kendi hakları olduğunun farkına varmaları için çeşitli atölyeler düzenliyor ve çalışmalar yürütüyor.

TEGV, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü’nde her çocuğun; dinlenme, boş zaman değerlendirme, oynama, yaşına uygun eğlenceli aktivitelerde bulunma, kültürel ve sanatsal yaşama özgürce katılma hakkı gibi başlıca çocuk haklarına vurgu yaparak çocukların sahip oldukları haklara dikkat çekiyor.” Denildi.

tegv-cocuk-haklarini-unutmadi-1.jpeg

tegv-cocuk-haklarini-unutmadi-2.jpeg

tegv-cocuk-haklarini-unutmadi-3.jpeg

tegv-cocuk-haklarini-unutmadi-4.jpeg

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.