TEGV- Emniyet İşbirliği

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı, Isparta İl Emniyet Müdürlüğü ile ortak bir çalışma gerçekleştirdi.

Yayınlanma:
TEGV- Emniyet İşbirliği

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı, Isparta İl Emniyet Müdürlüğü ile ortak bir çalışma gerçekleştirdi.

Polis memurları minik öğrencilere yönelik genel güvenlik önlemleri ve trafik kuralları hakkında bilgilendirmelerde bulundular ve miniklerin polislik mesleğiyle ilgili merak ettikleri soruları cevapladılar.

Eğlenerek, öğrenmeyi hedefleyen Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı, öğrencilerle ara tatilde de buluşarak etkinliklerine kaldığı yerden devam ediyor. Minik öğrenciler bu etkinlikler aracılığıyla öğrendiklerinin kalıcı hale geldiğini belirttiler.

Ortak yürütülen etkinliklerin sonunda Isparta İl Emniyet Müdürlüğü tarafından öğrencilere yiyecek ve içecek ikramında bulunuldu. Ardından boya kalemleri ile boyama kitapları hediye edildi.

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Isparta Ateşböceği birim yöneticisi Orhan Adıbelli, düzenlenen etkinliklerin içeriğiyle ilgili yaptığı açıklamada “TEGV olarak düzenlediğimiz etkinlikler kapsamında minik öğrenciler, polislik mesleği hakkında merak ettikleri bilgileri öğrendiler. Bu tarz etkinlikler öğrenmeyi kalıcı duruma getirerek, bireylerin daha bilinçli hale gelmelerini sağlıyor. Etkinliklerimize hız kesmeden devam edeceğiz.” Dedi.

Adıbelli, etkinliğin sonunda düzenlenen etkinliklere verdikleri katkıdan dolayı Isparta İl Emniyet Müdürlüğü’ne teşekkürlerini iletti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.