Tek Kelimeyle Muhteşem

Isparta'da Atatürk Coşkusu...

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Mart 2019 12:18
Tek Kelimeyle Muhteşem

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Isparta’ya gelişinin 89.yıldönümü, Isparta Belediyesinin düzenlendiği fener alayı ve Kıraç Konseri ile kutlandı. Isparta Belediyesinin 89.yıl anısına hazırlattığı filmin gösterimi ise meydanda bulunan binlerce kişiyi duygulandırdı.

Isparta Belediyesi tarafından Gazi Mustafa Atatürk’ün Isparta'ya gelişinin 89. yıldönümü dolayısıyla fener alayı düzenlendi. 7’den 70’e binlerce vatandaş önce belediye önünde toplandı. Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın ailesi ile birlikte katıldığı gecede vatandaşlar ellerinde meşaleler ve Türk Bayrakları ile marşlar eşliğinde Kaymakkapı Meydanında kadar yürüdü.

Kaymakkapı Meydanlığında Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlanan programda Halk Oyunları ekibinin gösterisi ilgi ile takip edildi. Etkinlikte ayrıca Isparta Belediyesinin hazırladığı Atatürk'ün Isparta'ya gelişini anlatan kısa film gösterimi yapıldı. Film meydanda bulunan binlerce kişiyi duygulandırdı.

Kıraç Konseri öncesinde vatandaşlara seslenen Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Atatürk’ün Isparta’ya gelişinin 89.yıldönümünü gündüz yapılan programla kutlandığını, akşamında da Kıraç Konseri ile birlikte bir kez daha kutlamak istediklerini söyledi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ne kadar anlatılsa az geleceğini kaydeden Günaydın, “Atatürk bir deryadır. Atatürk, Türk milletine özgür cumhuriyet idaresini ortaya çıkaran yüce kimsedir. Atatürk dünya lideridir. En büyük Türk büyüğü, Türkçü, Bozkurtçu Atatürk’ü burada yad etmek istiyoruz. Atatürk’e Allah’tan rahmet diliyoruz. Güzelliği ve güzel akşamı yaşamanızı istiyoruz. Görüyorum sizleri, görüyorum Isparta’yı. Isparta en büyük Atatürkçüdür. Atatürk’ümüz ülkemiz için büyük başarılar göstermiştir. Sizlere Atatürkçü akşamlar diliyorum” dedi.















HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.