Teknik Direktör Yusuf Şimşek'ten Ispartaspor Açıklaması

Ispartaspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek Ispartasporla ilgili açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma:
Teknik Direktör Yusuf Şimşek'ten Ispartaspor Açıklaması

Ispartaspor Teknik Dİrektörü Yusuf Şimşek Ispartasporla ilgili açıklamalarda bulundu.

Şimşek Açıklamasında "Saygıdeğer Isparta 32 Spor taraftarları;2022-2023 Futbol sezonun 4. Haftasını dün oynadığımız Tarsus İdman Yurdu maçı ile tamamladık. Grubumuzdaki diğer takımlardan en az 1 ay sonra çalışmalarımıza ve transfere başladık. İç transferde 2-3 oyuncunun dışında takımı yeniden kurduk.

Böylesine önemli bir ligde hem sezona geç başlayıp, hem de yeni kadro kurmak kolay değildi. Fakat tüm bu zorluklara rağmen gerek yönetim kurulumuzun, gerekse takımımızın gerçek sahipleri olan taraftarlarımızın destekleri ile şu ana kadar oynadığımız 4 maçın 3’ünü yenilgisiz kapattık.

Bunun yanı sıra bu haftaya kadar oynadığımız Amedsportif Faaliyetler, Esenler Erokspor ve Tarsus İdman Yurdu gibi takımların bütçeleri bizden çok çok fazladır. Tüm anlattıklarımı bir mazeret olarak değil, sadece gerçekleri siz değerli taraftarlarımızla paylaşmak amacıyla söyledim.

Takımımıza güvenmenizi, bu yönetimin ve ekibin kısa bir süre sonra kulübümüze layık işler yapacağına ve yapacağımıza şahitlik etmenizi temenni ederim." Dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.