Temsilcilerimiz

Isparta Okullararası Dart Şampiyonu bu yılda Kadir Boylu Ortaokulu oldu. Şampiyon öğrenciler ilimizi Uşak’ta yapılacak olan müsabakalarda temsil edecek

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Ocak 2022 16:33
Temsilcilerimiz

Isparta’nın önde gelen eğitim kurumlarından olan Kadir Boylu Ortaokulu,  eğitimde ki başarısının yanı sıra sportif alanlarda da önemli işlere imza atıyor.

Isparta’da düzenlenen Dart Turnuvasında Kadir Boylu Ortaokulu Kız Dart Takımı tekrar "İl 1’nci” oldu. Bu şampiyonlukla beraber, Kadir Boylu Ortaokulu Kız Dart Takımı Uşak'ta yapılacak bölge müsabakalarında Isparta'yı temsil edecek. Kadir Boylu Ortaokulu Müdürü Talha Terkin, Beden Eğitimi Öğretmeni Ümit Çiçek'i, öğrencilerini ve müsabakalara katılan tüm okulları tebrik etti. Okul Müdürü Terkin, Kadir Boylu Ortaokulu’nun her alanda başarılarının artarak devam edeceğini ifade etti. Öğrenci velileri de evlatlarının başarı elde etmesi nedeniyle gururlu olduklarını belirterek, okul idaresi ve emeği geçen öğretmenlere teşekkür ettiler. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.