Temsilcimiz Liderle Karşılaşmaya Hazır

Temsilcimiz Liderle Karşılaşmaya Hazır

Yayınlanma:
Temsilcimiz Liderle Karşılaşmaya Hazır

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Isparta 32 Spor, 19 Aralık Salı Günü (yarın) lider Kastamonuspor’u evinde ağırlayacak. Isparta Atatürk Stadyumu’nda saat 14.00’da başlayacak karşılama öncesinde pembe-yeşililer tüm hazırlıklarını tamamladı. “Maça Hazırız” mesajı veren Isparta 32 Spor’da hedef mutlak galibiyet parolası ile sahadan ayrılmak.

17 Aralık Pazar Günü oynanacak olan ancak TFF tarafından ertelenen karşılaşma 19 Aralık Salı günü oynanacak. Pembe-yeşilliler grupta belkide en zor sınavına çıkacak. Lider Kastamonuspor ile puan farkını kapatmak için var gücüyle mücadele edecek. Isparta 32 Spor gelecek hafta ise Iğdır FK deplasmanı ile ilk yarı sezonunu tamamlamış olacak.

30 puanla ligde 5. Sırada yer alan Isparta 32 Spor, 37 puanla lider Kastamonuspor sınavını geçerek puan farkını 4’e düşürmek istiyor.

Bir 1 kişi, Amerikan futbolu oynuyor, futbol oynuyor, krampon ve yazı görseli olabilir

Bir 1 kişi, futbol oynuyor, Amerikan futbolu oynuyor ve şunu diyen bir yazı 'ENERJI 14 14' görseli olabilir

Bir 1 kişi, Amerikan futbolu oynuyor, futbol oynuyor ve yazı görseli olabilir

Instagram'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Facebook'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

X'de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor