Temsilcimiz Zorlu Maça Hazır

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Ispartaspor, yarın saat 14:00’da Tarsus İdmanyurdu ile karşılaşacak.

Yayınlanma:
Temsilcimiz Zorlu Maça Hazır

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Ispartaspor, yarın saat 14:00’da Tarsus İdmanyurdu ile karşılaşacak.

Ispartaspor’da, son alınan Ankaraspor galibiyetinden sonra yüzler güldü. Temsilcimiz yarın Tarsus İdmanyurdu’nu yenmek için sahaya çıkacak.

Ligin ikinci yarısına kötü başlayan Ispartaspor, son alınan 2-1 Ankaraspor galibiyetinden sonra, Ankara’dan yüzü gülerek döndü. Yeşil-pembeli oyuncular çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Ispartaspor teknik direktörü Hakan Yılmaz ise, son düzenlediği basın toplantısında “Tarsus İdmanyurdu maçının Ispartaspor için çok önemli bir disiplin maçı olduğunu, artık maç kaybetmek istemediklerini, Play-Off hedeflerinin devam ettiğini” söylemişti.

Çalışmalarına ara vermeden devam eden Ispartaspor’lu başarılı oyuncular, taraftarları, kendilerine destek vermeleri için maça çağırdılar.

ISPARTASPOR 8 GÜNDE 3 MAÇA ÇIKACAK

Türkiye Futbol Federasyonu hemen hemen her yıl tüm liglerde sezonun gerek ilk yarısını Aralık ayının son haftasında bitirme, gerekse ikinci yarıda ise sezonu Nisan ayının son haftası bitirme adına ‘yoğunlaştırılmış’ veya ‘hızlandırılmış’ lig uygulaması yaparak hafta içine de maç koyuyor.

Bu nedenle Ispartaspor’un da yer aldığı 2. Lig Beyaz Gruptaki tüm takımlar, önümüzdeki 8 gün içinde 3 maç yapacaklar.

Ispartaspor bu çerçevede ilk olarak, 4 Şubat Cumartesi günü kendi saha ve seyircisi önünde Tarsus İdmanyurduspor ile oynayacak. Ardından 8 Şubat Çarşamba günü deplasmanda grubun son sırasında yer alan Bayburt Özel İdarespor ile karşılaşacak ve 12 Şubat Pazar günü İnegölspor takımını misafir edecek.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.