Tereyağı Diye Margarin Yemeyin!

Tereyağı Diye Margarin Yemeyin!

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Ağustos 2019 16:50
Tereyağı Diye Margarin Yemeyin!

Yaklaşık 20 yıldır gıda sektörünün içerisinde yer alan Kosatlar Firmasının yöneticisi Hasan Hüseyin Kosat, gıda terörüne işaret ederek merdiven altı üretim konusunda tüketicileri uyardı. Kosatoğlu Markası ile pazarda yerini alan Kosatoğlu Tereyağı’nın imalatçısı Hasan Hüseyin Kosat, “kimsenin sağlığınızla oynamasına izin vermeyin” mesajı verdi.

Yaklaşık 20 yıldır gıda sektörünün içerisinde yer alan Hasan Hüseyin Kosat, Kosatlar firması altında Kosatoğlu Tereyağı imalatında önemli bir yol kat etti. Uzun Ar Ge çalışmalarının ardından yarattığı markayı market vitrinleri ile buluşturan Hasan Hüseyin Kosat, özellikle merdiven altı üretimlerle katkılı ve sağlıksız ürünler konusunda tüketicileri uyardı.

EN BÜYÜK SIKINTI MERDİVENALTI ÜRETİM
Kosatlar Firması altında Kosatoğlu Tereyağı markasının yaratıcısı Hasan Hüseyin Kosat, gıda sektöründe ciddi denetimlerin olması gerektiğini kaydederek “Pazarda en büyük sıkıntı merdiven altı üretim. Çeşitli katkı maddeleri ile ortaya çıkardıkları ürünü tereyağı diye piyasaya sürüyorlar. Mesela kilosu 25 liraya tereyağı satılıyor. Açık söyleyeyim, 25 liraya tereyağı yeme şansınız ne yazık ki yok. Tüketiciye kilosu 25 liradan margarin satıyorlar” dedi.

DENETİM ŞART
Ciddi denetim mekanizmalarının oluşması gerektiğine işaret eden Kosat, “Bunun önüne geçilmesi lazım. Ciddi denetim mekanizmaları oluşturulmalı. Zaman zaman ilgili kurumların denetimleri oluyor. Ama yetersiz. Aslında bir diğer konuda vatandaşın bilinçlenmesiyle ilgili. Vatandaş, ucuz gördüğü zaman alıyor. Malum ekonomik koşullar buna zorluyor. Ama dediğim gibi kilosuna 25 lira verdiğiniz şeyin tereyağı olması imkansız. Rengi, kokusu, pişirdiğini zaman ocaktaki kıvamı zaten kendisini belli ediyor” diye konuştu.

Kosatoğlu Tereyağı’nın market vitrinlerinde yerini aldığını kaydeden Hasan Hüseyin Kosat, “Biz hijyenik, taze ve katkısız tereyağlarımızı 500 gram, bin gram, 5 bin gram ve on bin gramlık paketler halinde tüketiciyle buluşturuyoruz. Sağlıklı, lezzetli ve ekonomik üretim anlayışımızla tüketicimizin hem sağlığını, hem damak zevkini hem de cebini düşünüyoruz” dedi.

YENİ YATIRIMLAR KAPIDA
Günlük 800 kilogram üretim kapasitesi ile çalıştıklarını kaydeden Kosat, “Önümüzdeki süreçte inşallah bir yatırım hamlemiz olsun istiyoruz. Makine ekipmanlarımızı büyüterek, üretim kapasitemizi ve Pazar payımızı artırmayı hedefliyoruz. Isparta’da üretiyor, Isparta’da kazanıyor ve Isparta’da yatırım yapıyoruz. Bu memlekette emek harcıyoruz. Bu memleketin ekonomisine katkı sağlıyoruz. Bu da bizim en büyük mutluluğumuz” ifadelerini kullandı.

İLETİŞİM KANALLARI
Zafer Mahallesi 156 Cadde No: 134 – 0 530 642 62 33

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.