Tıp Fakültesi Sanatsal Etkinliğe Ev Sahipliği Yapıyor

Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi, sergi alanı ile sanatsal ve kültürel etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Oluşturulduğu günden bu yana sayısız etkinliğin yapıldığı alanda en son Gülseren- İzzet Topuz çiftinin ‘Ağ

Yayınlanma:
Tıp Fakültesi Sanatsal Etkinliğe Ev Sahipliği Yapıyor

Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi, sergi alanı ile sanatsal ve kültürel etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Oluşturulduğu günden bu yana sayısız etkinliğin yapıldığı alanda en son Gülseren- İzzet  Topuz çiftinin ‘Ağaçlar Yakılacaksa Böyle Yakılsın’ konulu Ahşap Yakma Resim eserleri sergilendi.

Gülseren Topuz Hastane Başhekimi Prof. Dr. Süleyman Kutluhan’a ziyarette bulunarak sergi alanını, eserlerini sergilemek adına kendilerine ücretsiz olarak tahsis ettikleri için teşekkür ederken ‘Yarına Selam’ adlı Atatürk portresini de hediye etti.

Topuz, hastane yönetiminin sanatsal ve kültürel etkinliklere bu şekilde ev sahipliği yapmasını ayrı bir incelik olarak nitelendirirken, “Ne kadar çok sergi açarsak eserlerimiz o kadar büyük kitlelere ulaşır. Bu anlamda Süleyman

Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde böyle bir imkan olduğunu öğrendik. Sanata ve sanatçıya gösterdikleri duyarlılıktan ötürü başta

Başhekimimiz olmak üzere herkese çok teşekkür ederiz.” dedi.

Sergi süresince gerek hastane çalışanlarından gerekse hasta ve yakınlarından büyük ilgi gördüklerini ifade eden Topuz, “İnsanların sergimizi gezerken bir nebze olsun içinde bulundukları durumdan uzaklaştıklarını düşünüyoruz” diye konuştu.

İzzet Topuz ise hasta ve hasta yakınlarından gördükleri ilginin kendilerini memnun ettiğini dile getirerek, “Bu tür çalışmaları belli bir eğitim alan herkes yapabilir. Ben herkese vakitlerini bu tür faaliyetlerle değerlendirmelerini tavsiye ediyorum. Ayrıca böyle bir uğraşının insanı rahatlattığını ve kaygılardan uzaklaştırdığını düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Hastane Başhekimi Prof. Dr. Süleyman Kutluhan, hastane bünyesindeki sergi alanının, sayısız etkinliğe ev sahipliği yaptığını ifade ederken, kültürel ve sanatsal faaliyetlere de önem verdiklerini ve ev sahipliği yapmaya devam edeceklerini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.