Tofaş Güzellik Yarışmasında Birinci Isparta'dan

Afyonkarahisar’da geçtiğimiz günlerde düzenlenen Tofaş güzellik yarışmasına, Isparta Parçacım Oto Yedek Parça Sponsorluğunda katılan, araç birinci oldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Mayıs 2022 14:59
Tofaş Güzellik Yarışmasında Birinci Isparta'dan

Afyonkarahisar’da geçtiğimiz günlerde düzenlenen Tofaş güzellik yarışmasına, Isparta Parçacım Oto Yedek Parça Sponsorluğunda katılan, 06 GN 257 plakalı araç birinci oldu, yarışmaya yaklaşık 600 araç katıldı.

Afyonkarahisar’da düzenlenen Tofaş Güzellik yarışmasına katılan yaklaşık 2000 kişi ve araç sahipleri bir kez daha Tofaş aşklarını ortaya koydular. Her biri birbirinden farklı olan araçlar kendi kategorilerinde yarıştılar.

Isparta Parçacım Oto Yedek Parça Sponsorluğuyla yarışmaya katılan, 06 GN 257 plakalı araç sahibi Caner Hendekçi yarışmada birinci olmaktan mutlu oldu. Isparta Parçacım, işletmecilerinden Gürkan Alyıldız; “ Böyle bir etkinliğe katılmak ve bu etkinliğe katılan araç sahibine Sponsor olmaktan gururluyuz. Ayrıca yaptığımız işin takdir edilmesi de güzel, biz her zaman müşteri memnuniyetini göz önünde bulunduruyoruz.

Tofaş Güzellik yarışmasında sponsor olduğumuz aracın birinci olmasından da çok mutluyum. Bu da gösteriyor ki işimizi iyi yapıyoruz. Buradan da, Belediye Başkanımız Sayın, Şükrü Başdeğirmen’e seslenmek istiyorum; Isparta’mızda da bu tür etkinliklerin ve yarışmaların yapılmasını istiyoruz.” Dedi.

tofas-guzellik-yarismasinda.jpg

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.