Trafik Kazası 3'ü Ağır 8 Yaralı

Isparta'nın Yalvaç ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 3'ü ağır 6 öğrenci yaralandı. Hastaneye kaldırılan yarılalar tedavi altına alındı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Ocak 2011 13:40
Trafik Kazası 3'ü Ağır 8 Yaralı

Kızılca Mahallesi'nde meydana gelen kazada, freni boşalan belediye ait Üstün Erdoğdu yönetimindeki 32 YL 332 plakalı kamyon, Mustafa Çakmak yönetimindeki 32 YR 988 plakalı otomobil ile çarpıştı. Otomobilde bulunan 6 öğrenci ve 1 öğretmen yaralandı. Kamyon şoförü Üstün Erdoğdu (47) kazadan yara almadan kurtuldu. Olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri, yaralıları ambulansla Yalvaç Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

Yalvaç Sağlık Meslek Lisesi'nin eski binasından yenisine eşya taşınmasına yardım ettikleri öğrenilen öğrencilerin isimleri şöyle: Emre Kaya (15), Atilla Altıntaş (14), Mehmet Nalbant (14), Mevlüt Kara (14), Süleyman Uygun (14) ve Serhat Çetiner (14). Öğretmen Mustafa Çakmak (47) da kazadan yaralı olarak kurtarıldı.

Yalvaç Devlet Hastanesi'nde tedavi gören yaralı öğrencilerden Emre Kaya, Atilla Altıntaş ve Mehmet Nalbant, SDÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Hastane bahçesini dolduran kazada yaralanan öğrenci ve öğretmenin arkadaşları ve hasta yakınları sinir krizi geçirdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum