Trafik yoğunluğunu azaltacak çalışma

Trafik yoğunluğunu azaltacak çalışma

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Haziran 2019 01:30
Trafik yoğunluğunu azaltacak çalışma

Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Davraz Mahallesi çevre yolundaki trafik yoğunluğu azaltan ve cezaevi önünden, Eğirdir yoluna bağlanan cadde ve bağlantılı sokaklarında asfalt çalışması başlatıldı. 

Yeni yerleşim yerlerinin de oluştuğu bölgede stabilize çalışmalarının tamamlanmasının ardından 115 Cadde, 5912, 5913, 5915 ve 5916 sokaklarda asfalt çalışması başlatıldı. Birinci kat asfalt çalışmalarında sona yaklaşılırken, toplam 7 bin metrekareden oluşan asfalt çalışmalarının ikinci katı ise inşaatların bitmesi, kaldırımlar ile park düzenlemelerinin tamamlanmasının ardından gerçekleştirilecek. 

Isparta Belediyesinin yaptığı bu çalışma ile birlikte bölgede yaşanan trafik yoğunluğu da azaltılmış olacak. Migros Kavşağının yoğunluğunu ciddi anlamda azaltması beklenen asfalt çalışmaları ile alternatif bir güzergâhta oluşturulmuş olacak. 

Yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Şükrü Başdeğirmen’e şahsı ve mahalle sakinleri adına teşekkür eden Davraz Mahallesi Muhtarı Coşkun Kunt, “Mahallemizin cadde ve sokaklarında asfalt çalışmalarımız başladı. Uzun süredir bu hizmeti bekliyorduk, şimdi vatandaşlarımız burada tozdan da kurtulmuş oluyor. Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen başta olmak üzere emeği geçen herkese şahsım ve mahalle sakinlerim adına teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum