TTA Isparta'daki Taşınmazını Özelleştiriyor

Tütün, Tütün Mamulleri Tuz ve Alkol İşletmeleri Anonim Şirketi'nin taşınmaz satışlarına ilişkin ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı .

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Mayıs 2011 13:40
TTA Isparta'daki Taşınmazını Özelleştiriyor

Tütün, Tütün Mamulleri Tuz ve Alkol İşletmeleri Anonim Şirketi, Ankara, Balıkesir, Denizli, Isparta, Mersin, İzmir, Kars, Manisa ve Samsun'da yer alan depo, konut ve eğitim alanı statülerindeki 17 farklı taşınmazı satış yöntemi ile özelleştirecek Tütün, Tütün Mamulleri Tuz ve Alkol İşletmeleri Anonim Şirketi, Ankara, Balıkesir, Denizli, Isparta, Mersin, İzmir, Kars, Manisa ve Samsun'da yer alan depo, konut ve eğitim alanı statülerindeki 17 farklı taşınmazı satış yöntemi ile özelleştirecek.

Tütün, Tütün Mamulleri Tuz ve Alkol İşletmeleri Anonim Şirketi'nin taşınmaz satışlarına ilişkin ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, Ankara'nın Bala İlçesi'ndeki 148 m2'lik binalı arsa statüsündeki alan 5 bin TL geçici teminat bedeli, Haymana İlçesi'ndeki 2 bin 928 m2'lik arsa ise yine 5 bin TL geçici teminat bedeli ile ihale edilecek.

Balıkesir'de ihale edilecek 3 bin 626 m2'lik idari bina için 100 bin TL, bin 851 m2'lik bahçeli kargir deposu ve bekçi kulübesi için 25 bin TL, 7 bin 531 m2'lik idari bina 20 bin TL ve özelleştirilecek olan bin 96 m2'lik lojman ve tütün deposunun ihalesine katılabilmek için 20 bin TL geçici teminat bedeli yatırılması gerekecek.

Denizli'de ise bin 439 m2'lik boş arsa satış usulü ihaleye çıkarıldı. İhaleye katılım için geçici teminat bedeli olarak 10 bin TL yatırılması gerekecek. Yine Denizli'de 45 m2'lik iki arazi ihaleye çıkarıldı.

Isparta'da ise bin 878 m2'lik boş arsa ihaleye çıkarılırken, ihaleye katılım için geçici teminat bedeli 20 bin TL olarak belirlendi.

Mersin'de ise kuruma ait boş bir daire, İzmir'de bin 975 ve bin 231 m2'lik arazi ihale usulü satışa çıkarıldı. Kars'ta ise bina ve lojman alanı olan bin 585 m2 ve 576 m2'lik iki alan kapalı teklif usulü ihaleye çıkarıldı.

Manisa ve Samsun'da da 5 biner m2'lik 2 depo alanı ihaleye çıkarıldı. Satış yöntemi ile ayrı ayrı ihale edilecek olan bu taşınmazların satışı, kapalı zarf içerisinde teklif almak ve görüşmeler yapmak suretiyle "Pazarlık Usulü" ile gerçekleştirilecek.

Teklifler İhale Şartnamesinde belirtilen hususlar dikkate alınarak hazırlanacak, Satışa Konu Gayrimenkul Listesi'nde yer alan tüm gayrimenkuller için 6 Haziran 2011 günü saat 12. 00'a kadar, TTA'ya elden teslim edilecek. Son teklif verme tarih ve saatinden sonra TTA'ya intikal edecek teklifler değerlendirmeye alınmayacak.

İhale Şartnamesinde belirtilen hususlar dikkate alınarak hazırlanıp teslim alınan ihale dosyalarının bir kısmı 6 Haziran 2011 günü saat 14. 00'den itibaren, bir kısmı ise 7 Haziran 2011 günü saat 14. 00'den itibaren, açılacak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.