Tüm Gönüllere Gireceğiz

Tüm Gönüllere Gireceğiz

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Şubat 2019 11:46
Tüm Gönüllere Gireceğiz

Sav Belediye Başkan Adayı Şakir İpekçi, seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini belirterek; “Tevazu içinde hareket edeceğiz. Tüm gönüllere ve kalplere girerek herkesin kapısını çalacağız. Kasabamızın, vatandaşımızın ihtiyacı ne ise bunları gidermek için mücadele vereceğiz” dedi.

Kasabayı kalkındırmak ve vatandaşların huzur içinde yaşayacağı bir yerleşim birimi haline getirmek için projelerinin hazır olduğunu vurgulayan Sav Belediye Başkan Adayı Şakir İpekçi, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde, Partimiz Milletvekilleri ve yöneticilerinin takdir ve teveccühleriyle partimizden Belediye Başkan adayı gösterildim. Bu yüce görevi en iyi şekilde yerine getirme adına çalışmalara başladım” dedi.

İPEKÇİ; “HERKESİN
KAPISINI ÇALACAĞIZ”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 31 Mart seçimlerinde kendilerine bir hedef koyduğunu dile getiren Şakir İpekçi, şöyle devam etti: “Bu hedef ‘'gönül belediyeciliği’ hedefiydi. Bu hedefin içinde ‘önce millet, önce memleket’ var. Tevazu içinde hareket edeceğiz. Bütün gönüllere, bütün kalplere girerek herkesin kapısını çalacağız. Kasabamızın, vatandaşımızın ihtiyacı ne ise bunları gidermek için mücadele vereceğiz. Ben inanıyorum ki Kasabamız, 24 Haziran'da verdiğiniz yüzde 70’lik desteğin daha fazlasını 31 Mart'ta partimizin belediye başkan adayı olarak şahsıma verecektir. Bundan hiçbir şüphemiz yok.

“TÜM GÖNÜLLERE GİRECEĞİZ”
Seçim çalışmalarımızda aslolan vatandaşlarımızı dinleyip onların gönlünü alabilmektir. Gönüllerine girebilmektir. Aslolan insanlara gidip dertlerini dinleyebilmek, dertlerine çözüm olabilmek, onların penceresinden bakabilmektir. Zira, herkesin gönlünü almak ve herkesin gönlünü kazanmak seçimi kazanmaktan da önemlidir. Bu nedenle, işte 31 Mart seçimleri böyle bir seçim, biz tevazu içinde hareket edeceğiz ve herkese ulaşacağız. Savlu hemşehrilerimiz, bunu her seferinde yaptı. Her zaman mili bir duruş sergiledi. Halkımızın yerel seçimlerde de bu duruşunu ortaya koyacağına inancım sonsuzdur.

“KASABAMIZI AK
BELEDİYECİLİKLE
TANIŞTIRACAĞIZ"
Kasabamızı bu seçimlerde halkımızın teveccühü ile Ak Parti Belediyeciliği ile tanıştırarak bulunduğu konumdan daha yukarıya taşınması adına çok güzel projeleri hayata geçireceğiz. Bilindiği gibi seçimlere yaklaşık 1,5 aylık bir zaman kaldı. Sav’ı artık ‘Ak Belediyecilik’ ile tanıştırmak zorundayız. Bu bağlamda, tüm Ak Parti teşkilatımızla birlikte vatandaşlarımıza dokunacağız, vatandaşlarımıza ‘Ak Belediyeciliği, Gönül Belediyeciliği' nasıl yapılır bunu anlatacağız. Bu noktada her gönüle gireceğiz ve gece gündüz demeden çalışacağız. Sav halkı olarak sizler her zaman milli ve yerli duruşunuzla Ak Parti'ye, liderimiz sayın Cumhurbaşkanımıza destek verdiniz. İnşallah bundan sonraki süreçte de biz bu desteğinizi bekliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum