Tural: "Bunlar Beceriksiz!"

31 Martta suni değil gerçek belediyecilik başlayacak.

Yayınlanma:
Tural: "Bunlar Beceriksiz!"

İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural “31 Mart akşamı kapısı kapalı değil, tüm icraatlarıyla halka açık şeffaf belediyecilik dönemi başlayacak. Suni değil, gerçek belediyecilik başlayacak” dedi.

İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, proje tanıtım toplantısında mevcut belediye yönetimini Isparta’nın temel sorunlarına kayıtsız kalmakla eleştirdi.

Tural “Bu şehirde trafik sorunu var . Hocalarımızla çalıştık. Dersimize çalışıyor üstüne her geçen gün yenilerini ekleyerek geliyoruz. Proje bizim işimiz. Göbek kaldırmayla sağa sola duba koymayla trafik sorununu asla çözemezsiniz. Bu pansuman bile değildir. Isparta’yı bütün olarak göreceksiniz bilmiyorsanız bilene soracaksınız. Üniversitemizle ortak çalışacağız. Çünkü Isparta’yı hep birlikte yöneteceğiz. Isparta’nın neresinde alt geçit, üst geçit, yonca kavşak yapılacağını bilim adamlarıyla hazırlayıp bu sorunu biz çözeceğiz. Hepimiz Isparta’da yaşıyoruz. Yapılan üst geçitler, akslar kavşaklar trafik akışını hızlandırmak için yapılır. Soruyorum sizlere Migros kavşağına yapılan alt geçit trafiği hızlandırmış mı yavaşlatmış mı? Yavaşlatmış o halde bir esprisi yoktur.

ÇÜNKÜ BUNLAR BECERİKSİZ

Bizim ilimizde alt geçitler trafiği yavaşlatıyor. Neden çünkü beceriksiz bunlar. Bunlarda bilgi yok bunlarla ortak akılla paydaşlarla yönetme yok. Biz belediye başkanı olduğumuzda tren gar istasyonunu dışarı çıkaracağız. Raylar kaldırılacak. Bunların yapamadığı yolu alt geçit yaparak Migros kavşağından Karayolları kavşağına kadar altgeçit yapacağız. Bu Şehir Hastanesi trafiğini rahatlatmaya yetmez. Şehir Hastanesi ile çevre yolu arasında aksları açacağız. Yan yollarla birleştirip otopark yaparak bu sorunu çözeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.